2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم ربطی داشته باشه 

بهترین نوع آموزش دسشویی که من دیدم از 1/5 سال به بعد هر وقت خودشون رفتن بچه رو هم می‌بردن بدون اصرار بر دستشویی یه جور آموزش غیر مستقیم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بیبی دیجیتالو تو ایران فقط میگن اصلا علمی نیست

شما بچتونو ببرین روانشناس و کاردرمانی چیزی

احتمال اوتیسمو… هست، البته نه حتما چون تو بچع نرمالم هست

کار تکراری نداره؟

چون بدم میاد از نجس و پاکی هم طبق گفته این اموزش کارگاه پوشک ک میگه بچه آمادگی نداره یعنی باید خودش ...

من که به این مسخره بازیا اعتقاد ندارم 

آمادگی نداره یعنی چی؟؟؟؟ خب باید بچه آموزش ببینه که آمادگی پیدا کنه دیگه 

بچه ۴ ساله تو این گرما میپزه طفلک تو پوشک 

از ۲ سالگی یا ۲ و نیم باید شروع میکردی 

انقدر لفتش دادی بدعادت شده 

هرچقدر زودتر شروع کن و کثیفی هم یکی دوماه بیخیال شو بالاخره طبیعیه که پیش بیاد از دستش دربره نتونه بگه و جیش کنه تو خونه ، بعد یه ماه که کامل یاد گرفت همه خونتو فرشتو بشور و تمیز کن 

من که به این مسخره بازیا اعتقاد ندارم آمادگی نداره یعنی چی؟؟؟؟ خب باید بچه آموزش ببینه که آمادگی پید ...

چ ربطی به لفت دادن داره باید بتونه بگه یا بتونه بشینه جیش کنه مگه فقط به نجس پاکی هست جوری میگه انگار شما تو زحمت خرید پوشک و عوض کردن افتادی 

بچه ها مثل هم نیستن