2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فقط روزمرگی ها تایید میشه 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

من برام جالبه که چطور همون دغدغه قبلی ها تو ذهنشون هست اصلا ...

تازه دنبال شوهرم هستند با عزمی زیاد😁

بابا دو هفته ول کن این شوهر بالشت سر رو😅

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

تازه دنبال شوهرم هستند با عزمی زیاد😁بابا دو هفته ول کن این شوهر بالشت سر رو😅

والاااا🤣🤣🤣

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

خیلی ها تنها سرگرمی شون همین سایته 

تنها جایی که میتونن درد و دل کنن 

ناشناس 

راهکار بگیرن 

تخلیه بشن 

طوری نباشه دوباره ببندنش

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

تازه دنبال شوهرم هستند با عزمی زیاد😁بابا دو هفته ول کن این شوهر بالشت سر رو😅

آره همون ... یا بابت پیدا نشدنش ناراحتن 

نمی‌دونم وقتی میبینی با صدای عجیب پا میشی صدایی که آدمی رو کشته چجوری میتونی ...