2777
2789
عنوان

خانومای متاهل باهوش بیاین لطفا

300 بازدید | 14 پست

تازه ازدواج کردم با همسرم هیچ مشکلی نداریم منو خیلی دوس داره خوش اخلاقه مهربونه..

مشکل اینجاس ک میخواد هر هفته و کل تعطیلات رو بریم خونه مادرش ک تو شهرستان هستن بمونیم و بخوابیم و ب من واقعا سخت میگذره هیچ رقمه راحت نیستم.......

اما اون انگار تمام عشقش و حال خوبش اونجاس تا باهاش مخالفت میکنم ک حدقل یک هفته رو واسه خودمون باشیم انگ میزنه ک تو از خانواده من بدت میاد اونا ک مثل پروانه دورت میچرخن........

کلا تو این موضوع فک میکنه اونا فرشتن و من ی دختر لوس ناسازگار در صورتی ک اینجوریم نیست!

همیشه سر این بحث داریم و زندگی زهرمون میشه

چیکار کنم بدون دعوا کمتر بخاد بریم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی واضح و دقیق بشن توضیح بده

راحت نیستی

الان همسرت بد برداشت کرده ومتوجه منظور تو نیست 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

همه اقایون اوایل ازدواج همینن و هرچقدر تو مخالفت کنی بیشتر لج میکنن ولی همراه باشی بعد از دو سه ماه ...

واقعا یعنی میشه؟

بدتر نمیشه؟عادت نمیکنه؟

همش من باید کوتاه بیام تا حالا نتونستم مجبورش کنم ی شب خونه مادرم بخوابیم ..

از قبل برنامه بچین خودت

مثلاً بگو این هفته با فلانی ها بریم بیرون 

یا بگو بلیط سینما یا تا تئاتر مورد علاقه گرفتم بریم 

یا بگو آخر هفته بریم پیک نیک دوتایی

یا مثلاً بگو ۵شنبه اونجا باشیم 

صب جمعه بریم فلان جا دوتایی 

واقعا یعنی میشه؟بدتر نمیشه؟عادت نمیکنه؟همش من باید کوتاه بیام تا حالا نتونستم مجبورش کنم ی شب خونه م ...

نه نگران نباش درست میشه.هیچ اصراری نکن به چیزی.خودش ببینه رو اون قضیه فوکوس نیستی خودش خوب میشه

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
خیلی واضح و دقیق بشن توضیح بدهراحت نیستیالان همسرت بد برداشت کرده ومتوجه منظور تو نیست

ن هرچی توضیح میدم میگه تو فلانی بهمانی مادرم گناه داره چشم ب راهه

خواهرا  و مادرشم ی ریز زنگ میزنن ک بیاین اینجا

از قبل برنامه بچین خودتمثلاً بگو این هفته با فلانی ها بریم بیرون یا بگو بلیط سینما یا تا تئاتر مورد ...

میریم اونجا ک اصلا ب حرف من گوش نمیده نمیتونم جلو اونام هی بگم بلند شو بریم همینجوریشم میگن تو دوس نداری بیای اینجا

از قبلم برنامه بگم میگ ن پنج شنبه میخوایم بریم خونه مادرم مخالفت همانا و شروع بحث همانا

اوایل ازدواج یه سری از آقایون عقلشون از دست میدن 

م

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹