من دوتابچه بافاصله سنی کم دارم یکیشون یک ماهش یکیشون ۱۷ماهش دیشب بعدکلی وقت که هوس کرده بودم یه مرغ شکم مردرست کردم وبابچه واقعنم سخت ولی برنامه ریزی کردم که واسه ساعت نه شب اماده باشه که مثلخیلی وقتادیگه دیگه دیرنشه یاخاب بچه بهم نریزه بعدشوهرم تاساعت ده باداشش رفته بودخریدهرچی زنگ زدم میگه ده دیقه دیگه میام بعدم اومددم درخونه گفت یکم وسیله خریدم برم بیارم من گفتم نه شام سرد میشه سفررو انداختم بیابعدمیری میاریشون که پسرم رفت جلودرگفت نه بچرو ببرم عموش ببینتش پایین گفتن باشه اگه میخای برو ولی زودبیاغذا سردنشه تایازده شب هرچی زنگ زدم واینانیومدمنم وقتی اومد عصابم خوردشدکلی شلوغ بازی دراوردم که من صب تاشب توخونه دارم بچه داری میکنم بعدتو واسه یه شام که این همه زحمت کشیدم نمیای اصلاغذام کوفتمون شداخه یدفعه دودفعه هم نیست مثلا صب میگه بدم نون بگیرم یک ساعت بعداومده میگه رفتم خونه مامانم خب چرابایدمنو منتظربزاره بره پیش اونا فقط
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خخخ توام مثل منی کله خرابیم ولی حق باهام هم هست هم نیست از اون لحاظ که منتظر موندن برا منم خیلی اعصاب خردکن کنه حق میدم به ولی شوهرت دیگه شاید کار پیش اومده منم همیشه جنگ به را میندازم سر این موضوع ها البته من دوسال عروسی کردم و بچه هم ندارم
من همه تلاشمو دارم میکنم ولی بادوتا بچهدکوچیک خیلی وقتا غذا اونجوری که بایدخوب حالا دیروز که کلی برلش زمان گذاشته بودم میخواستم به شوهرم نشون بدم که هنوزم بلدم غدا خوب بپزم که اصلا کوفتم شد
من همه تلاشمو دارم میکنم ولی بادوتا بچهدکوچیک خیلی وقتا غذا اونجوری که بایدخوب حالا دیروز که کلی برل ...
تا وقتی خودت اولویت اول زندگیت نیستی برا بقیه هم نمیتونی اولویت اول بشی سر ساعت اومد شام اومد نیومد شروع کن شامتو بخور اصلنم شلوغ کاری نکن انگار عین خیالت نیس فقط بگو ببخشید غذا سرد شدنی از دهن می افته منم گشنم بود دیگه شامو خوردم