2777
2789
عنوان

خواستگارمو رد کردم

597 بازدید | 24 پست

۳۹ سالش بود 

کارمند حقوق ماهی ۱۲ 

ن خونه داشت ن ماشین 

مذهبی طوری ک عروسی ملودی باشه 

اصلا نخاستم ببینمش ب مامانم گفتم عصر زنگ زدن بگن نظر دخترم منفی 

آخه من موندم تو این ۳۹ سال چیکار می‌کرده ک هیچی نداره 

من خودم ۳۰ سالمه وکیلم درامدم از این آقا بهتره

از اینم خیلی بدم اومد ک مامانش می‌پرسید باباش چیکارست داداشا چیکارن، 

انگار ک میخان جنس بخرن 

بنظرتون تصمیمم درسته

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید می‌دونم حقوقش اینقدر باشه. ولی اینکه پرسیده بابات چی کاره ای برای آشنایی ، به نظرم موردی ندارد 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بادرم نمیشه وکیلی و اصلا راه دادی چنین خواستگاری رو ..ببخشید اینطور میگما چون من همسرم وکیله دیدم چق ...

والا چیبگم ... کلا خیلی پر توقع نیستم . ولی این هیچی نداشت 

خب از منم خیلی بزرگتر بود ... ن بنظر خودم آدم پر مدعایی نیستم 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

کار خوبی نکردی چون بدون کتک گذاشتی بره

حیف دستم بهش نرسید 🤣🤣

😂حتما خیلی حرص خوردی سرش

نبابا 🤣🤣

اتفاقا رو سنم یخورده حساس شدم . سر اینکه رد کنم یا ن یکم دودل شده بودم 

بعید می‌دونم حقوقش اینقدر باشه. ولی اینکه پرسیده بابات چی کاره ای برای آشنایی ، به نظرم موردی ندارد

ن مامانش همون باور اول زنگ زد پرسید ... حالا بابام هیچی ، چیکار ب شغل داداشم داری 

والا چیبگم ... کلا خیلی پر توقع نیستم . ولی این هیچی نداشت خب از منم خیلی بزرگتر بود ... ن بنظر خودم ...

خوب اشتباه میکنی ...یه دختر جوون با شغل و درامد خوب ..موقعیت اجتماعی خوب چرا ؟ دست پایین نگیر که هر ننه قمری به خودشاجازه خواستگاری بده اصلا