2777
2789

من مجردی با یه آقایی ارتباط داشتم برای آشنایی و ازدواج که نشد 

بعد سه سالش با همسرم دوست شدیم و ازدواج کردیم 

حالا خونه پدرم که همه بودیم 

فهمیدیم دخترش با پسری در ارتباط بوده یک ماه 

برادرم دخترشو زد و منو گفت تو خرابش کردی 😐😐کلی گذشته و زندگیمو بهم تنه داد جلو شوهرم 

شوهرم حمله کرد زدش گفت به تو ربطی نداره من به زنم افتخار میکنم دور از جونش خراب که نبوده بی غیرت 

منم حمله کردم زدمش و کلی اشتباها تشو زدم تو سرش و گفتم گذشته و آینده و زندگی من به تو ربطی نداره خودتو جمع کن و برام مردی 

خلاصه کلی دعوا شد 

والا پسرای فامیل و اینا هر غلطی می‌خوان کردن حالا من با یه پسری حرف زدم چند سال پیش ول نمیکنه 

چند روزه کارم شده گریه 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت درجریان بود؟

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️