2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخورم خیلی راضی ام مغزم اروم میشه افسردگی اضطراب اجتماعی اضطراب اختلال خواب عمیق بانیت و پرخاش ازم گرفته شدن

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍

سلام

من نگفتم پیغمبرزاده اگر گفتم اسکرین بگیرید

اون خانم حرفی گفتن که جالب نبود نمیخوام تکرار کنم جواب ایشونو دادم.

اما درباره هیئت، ما شکر خدا چند ساله میریم

همه‌جور آدمی میان، باحجاب یا بدحجاب، بالاخره رمز مشترک ما اباعبدالله(ع) هست

هرگز به این فکر نکردم کسی که میاد هیئت پیغمبرزاده هست یا آدم بد

اما به این باور دارم که دعوت شده حضرت زهرا(س) هست

حتی وقتی دیرمون میشه نمیگم کاش فلان قسمت جا باشه برامون

میگم جای تک تکمونو حضرت زهرا(س) انتخاب کردن

و هیئت آدمو درست میکنه

قلب رو صفا میده

هرکسی هیئتی میشه بارها شنیدم میگه زندگیم به قبل و بعد هیئت تقسیم میشه

همینه که گفتم شهدا از هیئت رسیدند به شهادت

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلاممن نگفتم پیغمبرزاده اگر گفتم اسکرین بگیریداون خانم حرفی گفتن که جالب نبود نمیخوام تکرار کنم جواب ...

یه هیئتی تو‌خونه دارم 

دوماه مشکی میپوشه و عزاداره و هیئت میره 

بقیه سال هم نوحه گوش میده و دنبال هیئت رفتنه

و ارزوی شهادت داره 

ولی مچشو صدبار گرفتم و هرزه ست 

با هیئت هم ادم نمیشه و‌نشده 

منم گول هیئتی بودن رو‌خوردم و گفتم تو این زمونه چشم پاک کم گیر میاد پس پسر هیئتی گزینه خوبیه 

و همین اقا باعث شده چند ساله دلم نخواد  پا تو مراسم اقا عبدلله بذارم

و این رفتارش تحت تاثیر دوستشه ک مداحه 

و زن بچه داره و چشمش دنبال دخترای مردمه

یه هیئتی تو‌خونه دارم دوماه مشکی میپوشه و عزاداره و هیئت میره بقیه سال هم نوحه گوش میده و دنبال هیئت ...

خدا هدایتش کنه و کمکتون باشه🙏

همه جا همه جور آدمی پیدا میشه

اما هیئتی اگه هیئت رفتنش واقعی باشه باعث رشدش میشه

اگه نشه یعنی پس واقعی نیست

مثل همون نمازی که ابن ملجم هم میخوند

مشکل از نماز نبود

مشکل از ابن ملجمه بود 

شما به خاطر راه اشتباه یه عده، مراسم امام حسین(ع) رو ترک نکنید

قطعا تو روضه دلتونم آروم میشه از غم رها میشید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀