2777
2789
عنوان

دستگاه موخوره گیر

184 بازدید | 10 پست

کسی مصرف کرده؟ چطوره 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی منظورت میشه واضح تر بگی

ببین مموخوره باید مو قطع بشه با تیزی مثل قیچی تیز کامل ...منتها این دستگاه روی مو رو خرد میکنه و این خرد شدن باعث برگشتن ۱۰ برابر موخوره هست ....کلا وقتی موها خورد میشن مستعد موخوره بیشتره

سلام عزیزم هستی تو سایت ؟ بهتون درخواست دادم میشه قبول کنید ؟ راجب دندون پزشکی سوال داشتم

عزیزم همینجا بپرس

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
سلام عزیزم هستی تو سایت ؟ بهتون درخواست دادم میشه قبول کنید ؟ راجب دندون پزشکی سوال داشتم

درخواستتو نمیبینم