2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم

478 بازدید | 6 پست

مشکلات مو میگم ببینین ارزش طلاق گرفتن داره یا درست شدنیه؟ شوهرم شغل ثابت نداره دل به کار نمیده فقط میگه نانوایی (نانوایی ک داداشش به اسم خودش زده و ما وکیل گرفتیم معلوم نیست به نتیجه برسیم) مسولیت زندگی رو دوش منه فقط پول میده اگه بدهکار بشم ولی دل به کار نمیده خانواده مم همیشه ناراحتن از دستش منم موندم بین خانواده م و شوهرم از شوهرم دفاع میکنم و میگم راضیم از زندگیم دیگه نانوایی کار میکنه خانواده م میگن نانوایی تکلیفش مشخص نیست فعلا یکار دیگه کنه خرج دربیاره بعضی وقتا میگم کاش طلاق بگیرم شاید یه آدم با مسولیت بیاد تو زندگیم بعضی وقتا حس میکنم انتخابم اشتباه بوده ولی کاش زود بچه دار نمیشدم اوایل زندگی خیلی سخت گذشت مشکل مالی حل میشه ولی حرفایی ک بهم میزد یادم میاد آتیش میگیرم از انتخابم ۵۰۰ هزار اجاره خونه مون بود مجبورم می‌کرد من بدم مجبور شدم کار کنم کاش مجرد میموندم با این ازدواج نمیکردم باز میگم همه مشکل دارن تو زندگی شون باز خوبه معتاد نیست و دست بزن نداره و اهل خیانت نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری فکر نکن که جدا شی یه آدم خوب و مسئولیت پذیر میاد تو‌زندگیت و همه چیز حل میشه، شاید بیادولی احتمال اینکه نیاد بیشتره چون با این اوضاع و موقعیت شما احتمال خواستگار داشتن بعد از طلاق خیلی خیلی کمه 

پس بیشتر فکر کن 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏