2777
2789

تو رابطه ای بودم که همههههه چیش خوب بود و طرف واقعا بهم احترام میذاشت و همه جوره حمایتم میکرد

اما با رفتارای بد خودم و حرفای اشتباه و دعواهایی که راه انداختم گفت دیگه نمیتونم ادامه بدم و روانمو بهم. ریختی چندبارم هشدار داده بود قبلا که رفتاراتو درست کن من دوست دارم و اینا ولی خب نکردم و رفت

حالا نمیدونم چکار کنم راه درست چیه؟

منتظر بمونم خودش برگرده؟؟

قرار بود دیروز برم مشهد برا همین بهش پیام دادم که اوضاع اینحوره معلوم نیست چی بشه منو ببخش و مواظب خودت باش اما ایتا بهم ریخت و پیامم سین نخورده نمیدونم بلاکم یا چون ایتا بهم ریخته سین خوردنه رو نشون نمیده

من ادم مغروری ام اما الان نمیدونم چکار کنم

تا حالا دوبار کات کردیم که دوبارم مقصرش من بودم برگشتم معذرت خواهی کردم

اما الان اون رفته خب! البته مقصر من بودم ولی بازم نمیدونم

بنظرتون برم دم مغازش حضوری ببینمش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیررر

اصلا نرو ببینش

دختر خوب این رابطه اشتباه بوده

اگه واقعا می خواستت نمی ذاشت دوستی ادامه دار باش

با خانواده میومد جلو

و با اجازه خانواده ها اجازه می داد اشنایی بیشتر بشه

وقتی میگی مقصر من بودم

ینی فقط تو نبودی اونم داشته رفتارهایی که تو بهم ریختی.. 

نه نرو

باهات کات کرده و طبق تعاریف خودت، برنمیگرده تحت هیچ شرایطی‌‌. 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خیلی سخته این انتظار

درکت میکنم هرکار می‌کنی ک فقط برگرده، من یه راه مطمئن بلد بودم ک متأسفانه نت قطع شده ، با کدخوانی از یه پیجی دوستام جواب گرفته بودن حالا ک می‌خوام خودم نت قطع شده 

خدایا شکرت♥️
خیررراصلا نرو ببینشدختر خوب این رابطه اشتباه بودهاگه واقعا می خواستت نمی ذاشت دوستی ادامه دار باشبا ...

چرا الکی تشنج ایجاد میکنی. از کجا شرایط پسر میدونی ک میتونسه بیاد جلو یانه فکردی ازدواج تشکیل زندگی خاله بازی مگ تا یکی با یکی یسال تو رابطس همه میگید اگ میخاستت باید میومد جلو 

اگ میومد جلو بااین اخلاق رفتارش تو زندگی مشکل می‌خورد طلاق میگرفتن خوب بود یا الان ک تو دوران شناختن و پسره تشخیص داده نمیتونه بااین ادامه بده خوبه 

حالا مشکل از دختر بود چنبارم تذکر داده پسره دیگ دختره باید خودشو اصلاح میکرده ک نکرده اشاره هم کرده ک خیلی مغرور هستش 

تو عشق عاشقی غرور تا جایی معنا داره ن تاحد بهم خوردن رابطه بی معنیه