2777
2789
عنوان

شماهم عذاب وجدان دارید همش

414 بازدید | 16 پست

من در رابطه با خودم و دیگران همش عذاب وجدان دارم

کوچک ترین بدی هایی که باهاشون کردم دائما یادم میاد و دلم میسوزه همش.البته فقط دررابطه با افرادی که دوسشون دارم این حسو دارم

یا همش به گذشته نگاه میکنم و همش حسرت کارا و زندگی قبلمو میخورم و میگم چرا انقدر اشتباه کردم

با اینکه شاید اشتباه فاحشی هم نکرده باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصبت به گناه‌نمیتونم بی تفاوت باشم

من هم همینطور

و نمی تونم کاری بکنم چون بهشون دسترسی ندارم که جبران کنم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بجاش خیرات بده قرآن بخون و نیت ثواب رو به اسم اون شخص انجام بده

ممنون عزیز 💖

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین مثلا طرف بهم یه چیزی گفته منم بهش یه چیزی گفتمولی همش میگم خودم مهم نبودم کاش دل اون نمیشکست

شما از بچگی تو خونه حرفت شنیده نمیشد وقتایی که ناراحت یا عصبانی بودی؟ مثلا همش باید کوتاه میومدی و احساساتت رو سرکوب میکردی؟

شما از بچگی تو خونه حرفت شنیده نمیشد وقتایی که ناراحت یا عصبانی بودی؟ مثلا همش باید کوتاه میومدی و ا ...

ذکثر اوقات بهم میگن چرا با دعوا حرف میزنی یا چرا دعوا داری درصورتی که من قصدم فقط حرف زدنه نه دعوا کردن

یا میگن دخالت نکن هیچی نگو یا بلد نیستی و این حرفا.البتع همه باهام اینطور نیستن اول پدرم بعدم مادرم

آخی آره من هم همینطور

اعصاب ها هم داغون 

بس که فکرمون درگیر اینکه میخواد چی بشه 

دیروز رفتم نونوایی با یه خانومه بحثم شد مقصر هم اون بود 

هنوز نیومده نون منو گرفت و رفت منم بهش گفتم حق الناسیه ک به گردنته 

بعدا ک اومدم خونه عذاب وجدان گرفتم

ذکثر اوقات بهم میگن چرا با دعوا حرف میزنی یا چرا دعوا داری درصورتی که من قصدم فقط حرف زدنه نه دعوا ک ...

خب همین دیگه گلم، از مادر و پدر شروع میشه. الان شما تو ناخوداگاهت یاد گرفتی که نباید به بدرفتاری واکنش نشون بدی، نباید از خودت دفاع کنی و رفتار بد رو باید بپذیری و چیزی نگی چون اگه بگی میشی ادم بی‌منطق و احساسی. یادت باشه همیشه خودت رو اولویت قرار بدی و عزت نفس داشته باشی، هرکس که قدرت رو نمیدونه واسش دیگه انرژی نذار، حد و مرز تعیین کن تو روابطت

در مورد مامانم فقط 💔

دلش نمیاد ولم کنه به حال خودم با وجود اینکه خیلی اذیتش میکنم و بد اخلاقی میکنم همیشه هر کاری از دستش بر اومده واسم کرده همیشه صدش رو برام گذاشته