2821
2789
عنوان

قلم گاو رو چیکار کنم

278 بازدید | 9 پست

من یه قلم گاو گرفتم شستم،گذاشتم ۲۴ ساعت با دو تا پیاز بجوشه.

حالا باید چیکارش کنم؟؟؟

روش یه حالت ژلاتینی نشده.الان همه اش آبه.یه تیکه هایی چربی طور یا نمیدونم چی توی آبش هست

گوگلم قطع شد بقیه اش چیکار کنم؟

به درد بچه ۱ ساله یا ۴ ساله میخوره؟

باید آبشو بذارم تو یخچال یا چی

طریقت به جز خدمت خلق نیست   به تسبیح و سجاده و دلق نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله آبش رو بزارید توی فريز تا یخ ببنده و بعد میتونید توی قرمه سبزی بریزید هم خوشمزه میشه هم مقویه

این که میگن سه لایه میشه روش روغنه بریزم دور بعدش ژلاتینه اونو نگه دارم و آب قلمش هم بریزم دور درسته؟

طریقت به جز خدمت خلق نیست   به تسبیح و سجاده و دلق نیست

اون آبو بزار کم بشه قشنگ بجوشه بعد ابشو با اون چربیها بزار تو‌میکسر و بعد بزار تو یه قالب و بزار یخچال بعد چند ساعت ژله ای میشه خودش بعد برش کوچیک بزن اندازه هر وعده کوچولوت و بزار فریزر

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🎭

اون توی قلم ها

مغز استخوانه نمیدونم چیه اسمش 

اونو خالی کن توی آب قلم

بعدتوی مخلوط کنی جیزی بریز همه رو له و مخلوط کنه

بعد از صافی ریز ردش کن استخون ریز نباشه توش

توی قالب یخ یا ظرف پنیر یا ظرفی چیزی بریز 

تو فریزر یخ بزنه

برای هر وعده رو جدا بذار توی کیسه ی فریزر

از صافی رد کن ابش رو بذار یخچال رویه چربی روش میبنده بردار جداگونه فریز کن برای خورش بریز

ابش رو هم حالت ژلاتینی میشه کمی قالب های کوچیک فریز کن هم به غذاهای خودتون بزن هم بچه 

چربی رو به بچه نده اسهال میشه 

باید بذاری خنک بشه که اون روغن روشو برداری. خیلی خوبه من از چند نفر شنیدم که واسه پوستشون هرروز ناشتا میخوردن و خیلی تاثیر داشته رو پوستشون. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز