2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم جمجمش شکست از چهار پنج جا تو تصادف نه عمل نداره چون مفصل ثابته خودش جوش میخوره فقط میگن ک ...

وای خداروشکر دارم میمیرم بخدا دستمم بهش نمیرسه دوره ازم

خوب شد کامل بعد اینکه خوب میشه دیگه هیچ مشکلی نداره؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من داداشم جمجمش شکست از چهار پنج جا تو تصادف نه عمل نداره چون مفصل ثابته خودش جوش میخوره فقط میگن ک ...

عکس انداختن گفتن جمجمه شکسته گفتم خب چی میشه گفت نمیدونم قطع کرد تلفنو خیلی نگرانم

مرخصش کردن از بیمارستان

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

وای خداروشکر دارم میمیرم بخدا دستمم بهش نمیرسه دوره ازمخوب شد کامل بعد اینکه خوب میشه دیگه هیچ مشکلی ...

اره بابا اوکی میشه خیالت راحت روند درمانش خیلی از شکستن دست و پا راحت تره نه گچ داره نه هیچی

یا خدا اون چیه گوگل کار نمبکنه سرچ کنم دلم مثه سیر و سرکه میجوشه

برای درمان شکستگی جمجمه مانند سایر شکستگی های استخوان عمل نمی کنیم. درمان این وضعیت به عوامل متعددی بستگی دارد. دکتر مغز و اعصاب سن، وضعیت سلامتی و سابقه ی پزشکی شما را در نظر می گیرد و به نوع و شدت شکستگی و هرگونه آسیب احتمالی به مغز هم توجه می کند.

اکثر شکستگی های جمجمه درد شدید ندارد و در اغلب موارد جمجمه خودبه خود التیام پیدا می کند. در بعضی از موارد، مانند شکستگی بازال، استفاده از مسکن برای کنترل درد کافی است. گرچه گاهی به مصرف داروهای مسکن قوی احتیاج است، اکثر افراد دچار شکستگی جمجمه فقط به داروهای بدون نیاز به نسخه مانند استامینوفن (تایلنول) آن هم به مدت کوتاه نیاز دارند.

با این حال، اگر در شکستگی بازال مقدار زیادی از مایع مغز و نخاع (مایعی که اطراف مغز و نخاع را احاطه کرده و مانع از ورود ضربه به آن می شود) از بینی و گوش خارج شود، باید جراحی انجام داد.

اگر شکستگی فشرده شدید باشد، جراحی الزامی است. چرا که شکستگی فشرده ی جمجمه بسیار دیر التیام پیدا می کند.

شکستگی فشرده ی جمجمه نه تنها مشکل زیبایی ایجاد می کند بلکه اگر شکستگی تحت درمان قرار نگیرد، منجر به بروز آسیب مغزی می شود. اگر شکستگی به مغز فشار وارد کند یا مایع مغزی-نخاعی از گوش و بینی خارج شود، حتما باید جراحی انجام شود.

گويند خدا هميشه با ماست، ای غم نکند خدا تو باشی!