2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورم نمیشه تو این شرایط اومدیم اینجا😐خیلی خنده داره

چه شرایطی؟؟؟چرا تو هر تایپک میرین اینو میگین شما؟؟؟

به جز تهران ما تو بقیه شهرا داریم زندگیمون رو میکنیم ینی اگه چیزی به اسم اخبار وجود نداشت هیچ تغییری تو زندگیمون به وجود نیومده!!!

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

چه شرایطی؟؟؟چرا تو هر تایپک میرین اینو میگین شما؟؟؟به جز تهران ما تو بقیه شهرا داریم زندگیمون رو میک ...

Sedahaye enfejar chi

‎﮼سبزماندن‌میان‌ویرانی‌ریشه‌میخواهد🌱

چه شرایطی؟؟؟چرا تو هر تایپک میرین اینو میگین شما؟؟؟به جز تهران ما تو بقیه شهرا داریم زندگیمون رو میک ...

واقعا  خوشبحالتون ما پنج روزه زندگی نداریم حالمون بده خیلی بهتون حسودیم شد 

یعنی هیچ کدوم از خودتون یا اطرافیانتون با هیچ قند شکنی نمیتونه وارد اینس.تا بشه؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چه ربطی به مامانم داشت؟همیشه همینقدر بیربطی؟

اخی ببخشید پس شما نمیبینی این برنامه رو 

این یه لفظی بود که تو برنامه خیلی ترکید همه باهاش میخندیدیم و تو کامنتاش هم پر بود 

عذرمیخوام اگه ناراحت شدی 

اخه تاپیک درمورد برنامه بود فکر کردم در جریانی وگرنه نمیگفتم😘🫶🏻

واقعا خوشبحالتون ما پنج روزه زندگی نداریم حالمون بده خیلی بهتون حسودیم شد

ما هم 

ما اهوازیم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹