2777
2789

دوسال پیش تبخال گرفتم الانم دوباره شروع شده بهش گفتم اصلا درک از مریضی نداره یا یه حرف دلگرم کننده بزنه احساسم بهش دوست نداشتنه و ازش دورتر و دورتر میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوف من مجردم درکی ندارم مامان منم ۲۱ ساله عروسی کرده دیشب درد میکرده یجاش بابام گرفته خابیده امروز همش دعوا راه انداخت ک تو بی احساسی 

اه ۲۰ سال زندگیو زهر کرد برامن از اول زندگی بابام همین بود خب مگه مجبور کردن از این مرد بچه بیاره 

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

برو خدارو شکر کن تبخال بوده داری سخت میگیری من داشتم توی خیابون درد زایمان میکشیدم نرفت یک ماشین بگیره بیاد در خونه با مامانم رفتم اون ور خیابون ماشین گرفتیم رفتیم بیمارستان این هاروگفتم نکه بگم حق نداری ببین بدتر از بدم هست

من سر همین قضیه (یکیش این بود) جداشدم....من بچه هام سقط شدن حتی به کارتم پول نزد ۲۰ روز خونه مامانم ...

من تو ترکم که فحش ندم 

الان تو گلوم مونده یه چیزی بگم به شوهر سابقت 

چجوری تحمل کنم هیچی نگم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
برو خدارو شکر کن تبخال بوده داری سخت میگیری من داشتم توی خیابون درد زایمان میکشیدم نرفت یک ماشین بگی ...

تبخال تناسلی منظورمه تبخال دهن نه روزایی مثل شما هم داشتم سر زایمان اولم که ...خسیس بودن سه بحث اینکه هیچ احساسی نداشته باشه یچیز.مامانم مجرد که بودم خیلی نازمونو میکشید محبت میکرد موقع درد پریودی ولی الان خیلی برام سخته که نوازش و محبت نمیبینم

تبخال تناسلی منظورمه تبخال دهن نه روزایی مثل شما هم داشتم سر زایمان اولم که ...خسیس بودن سه بحث اینک ...

ای وای من حقم داری اینطورری ک گفتی خدا مامانتو حفظ کنه حداقل خوبه از اون محبت دیدی من ک نه پدری دیدم از نورادیم زیر دست پدر ناتنی بزرگ شودم مامانم ک از صدتا مادر ناتنی بدتر بود از بس فرق و دوچشمی بین منو خواهر و برادرهام گذاشت امدم از این شرایط فرار کنم دست یک آدم نامرد دو رو بی محبت خسیس و بی عاطفه و سرد افتادم شرایطمو برای دشمنم نمیخوام امیدوارم انشالله مشکلاتت حل بشه