2777
2789
بچه ها پسره هااااا

باشه چیه مگه 🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم یه وقت عزیزم اینا نگن بهش 🤕😪

اها😅 اخه حرف بدی نزده بود تعجب کردم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عه چجوری رشد کردی . مثلا الان تو خوشبختی ؟

با شناخت نقاط قوت و ضعف خودم و بهبود مدیریتم روی رفتارها و افکارم

قبول خودم به هر شکلی که هستم

و بله من الحمدلله زندگی مشترک بسیار شیرینی دارم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

چون با ادم درست ازدواج کردیم و قبلش خودمون رشد کردیمشما دل داری ولی قصد تغییر نداری

هیچ کس کامل نیست . وقتی به مردایی ک هم فحش میدن هم کتک میزنن زن دادن من بینشون عالیم

من به همه مشکوکم 🤣از وقتی سایت درست شده ۶ تا مرد بهم درخواست دوستی دادن طبیعیه؟

نه نیست واقعا 😂

با شناخت نقاط قوت و ضعف خودم و بهبود مدیریتم روی رفتارها و افکارمقبول خودم به هر شکلی که هستمو بله م ...

نقلط،ضعف و قوت تو ب من چ ربطی داره . منو با دکتری برق با شوهر خودت مقایسه میکنی‌ . 

هیچ کس کامل نیست . وقتی به مردایی ک هم فحش میدن هم کتک میزنن زن دادن من بینشون عالیم

بله هیچ کس کامل نیست

ولی همین دیدگاه شما علت شکست شماست

به مردهایی مثل پدر شما که قبلا گفتید زن دادن

ولی ایا مادر شما محبت همسری به همچین شوهری داره؟

شما بعنوان فرزند این خانواده الگوی رفتاری درستی داشته اید؟

بیرون خانواده رو نگاه کنید . به ازدواج به چشم زن دادن نگاه نکنید این فقط یه مرحله است دیدتون به ازدواج همدلی و هم فکری بدون توهین به همسرتون باشه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...