الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جواب دادم منتشر نشده.. عزیزم باید از شروع پریودت قرص ال دی مصرف کنی
پریودم کاملا منظمه ولی درد زیر شکمی دارم. و چون شیرمیدم قرص ال دی شیرمو کم میکنه خیلی. دکتر گفتش ک دوماه دیگه بازم سنو بده اگه دیدم اوکی نشده دارو میدم.
من اینارو خیلی کم میخوردم تاالان. ممکنه از چی باشه ایجاد کیست؟
منم مثل خودت خیلی زندگی سالمی دارم ولی کیست دارم یک ماهه قرص خوردم کوچیک شده دکتر گفت دوماه دیگه هم ال دی بخورم.شما هم چندماه بخور رو دردت هم تاثیر داره... قرص مفنامیک هم بعد از غذا موقع درد بخور
پریودم کاملا منظمه ولی درد زیر شکمی دارم. و چون شیرمیدم قرص ال دی شیرمو کم میکنه خیلی. دکتر گفتش ک د ...
دقیقا منم پریووم منظمه.. کیستم رو نظمش اثری نداشت فقط درد داشتم.. این ماهم بعد از یک دوره مصرف قرص ال دی درد داشتم ولی کمتر که دکتر گفت کوچیکتر شده... بعضی کیست ها بدون دارو زمان پریود هم آب میشن.. چون شیر میدی دکتر دارو نداده میخواد ببینه دوماه دیگه آب شده یا نه... اینجوری نوعشم معلوم میشه. خدای نکرده نرفته باشه دارو ال دی میده که البته چیز خاصی نیست امیدوارم بدون دارو خودش بره... مسکن استفاده کن اگر دردت زیاده بازم حتما به دکترت مراجعه کن یا تماس بگیر بگو دردم شدیده..