2777
2789
عنوان

کسی کیست داشته و درمان کرده بیاد

182 بازدید | 16 پست

دکتر گفت فعلا دارو‌نمیخواد بخوری دوماه دیگه بازم سنو بده

ولی من خیلی درد دارم دارویی نداره؟؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری

قند و شکر فست فود چیپس پفک کلا خوراکی های مغازه رو حذف کن 

سبزیجات زیاد بخود

برنج و کم کن ماکارونی رو کم کن

روزی نیم ساعت پیاده روی کن

غذاهاتو چرب نخور 

سه ماه اینجوری کنی کیستت کلا میره هیچ تخمداناتم عین ساعت کار میکنه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره من فکر کنم ۱۴ سالم بود کیست تخمدان داشتم با دارو حل شد. وقتی زود میفهمی با دارو رفع میشه نگران نباش. فقط تو موارد بدتر جراحی میخواد

بنظرم به یه دکتر هم اکتفا نکن. یه دکتر دیگم برو ببین نظر اون چیه

قند و شکر فست فود چیپس پفک کلا خوراکی های مغازه رو حذف کن سبزیجات زیاد بخودبرنج و کم کن ماکارونی رو ...

من اینارو خیلی کم میخوردم تاالان. ممکنه از چی باشه ایجاد کیست؟

جواب دادم منتشر نشده.. عزیزم باید از شروع پریودت قرص ال دی مصرف کنی

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
جواب دادم منتشر نشده.. عزیزم باید از شروع پریودت قرص ال دی مصرف کنی

پریودم کاملا منظمه ولی درد زیر شکمی دارم. و چون شیرمیدم قرص ال دی شیرمو کم میکنه خیلی. دکتر گفتش ک دوماه دیگه بازم سنو بده اگه دیدم اوکی نشده دارو میدم. 

ولی میترسم بزرگ تر شه .نمیدونم چ کنم

منم مثل خودت خیلی زندگی سالمی دارم ولی کیست دارم یک ماهه قرص خوردم کوچیک شده دکتر گفت دوماه دیگه هم ال دی بخورم.شما هم چندماه بخور رو دردت هم تاثیر داره... قرص مفنامیک هم بعد از غذا موقع درد بخور

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
پریودم کاملا منظمه ولی درد زیر شکمی دارم. و چون شیرمیدم قرص ال دی شیرمو کم میکنه خیلی. دکتر گفتش ک د ...

دقیقا منم پریووم منظمه.. کیستم رو نظمش اثری نداشت فقط درد داشتم.. این ماهم بعد از یک دوره مصرف قرص ال دی درد داشتم ولی کمتر که دکتر گفت کوچیکتر شده... بعضی کیست ها بدون دارو زمان پریود هم آب میشن.. چون شیر میدی دکتر دارو نداده میخواد ببینه دوماه دیگه آب شده یا نه... اینجوری نوعشم معلوم میشه. خدای نکرده نرفته باشه دارو ال دی میده که البته چیز خاصی نیست امیدوارم بدون دارو خودش بره... مسکن استفاده کن اگر دردت زیاده بازم حتما به دکترت مراجعه کن یا تماس بگیر بگو دردم شدیده..

منم با اینکه اهل فست فود نیستمو و ورزش میکنم ولی باز کیست گرفتم البته خیلی کوچیک بود. یادم رفت از دکترم بپرسم چرا گرفتم

کم نخور کلا حذف کن

تعادل هورمونی به هم بریزه یا تخمک گذاری خوب انجام نشه‌ میشه کیست

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره من فکر کنم ۱۴ سالم بود کیست تخمدان داشتم با دارو حل شد. وقتی زود میفهمی با دارو رفع میشه نگران ن ...

اخه من تو دوران شیردهیم‌ .نمیشه هر دارویی بخورم. کیست چرا ایجاد میشه دلیلش چیه؟