2777
2789
عنوان

با اینکه متاهلم

4395 بازدید | 54 پست

ولی تو ذهنم تخیلاتم یه داستانایی میسازم تا اروم بشم  یه دختر دارم ولی تو داستانام دخترم نیست شوهرم نیست یه خوانواده دیگه دارم هرشب بهش فکر میکنم ذهنم ارامش میگیره

متاهل و متعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه فک میکنم یه بچه ی دیگه دارم 

وقتی بچه هام کنارمن یه هو فک میکنم پس چرا اون پسرمو نیست 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

تو خانواده خودت یا مادری پدریت اختلال های روانی استرس اضطراب وسواس فکری عملی یا دوقطبی و اسکیزوفرنی و...دارید؟ 

احساس افسردگی نداری؟ خیالپردازی کم در روز اونقدر مسئله ساز نیست

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

شما تو ذهنت یه زندگی دیگه رو تصور میکنی و اون زندگی رو حق خودت میدونی

بنظرم رمان بخون تا ذهنت مشغول بشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

منم همیشه فک میکنم یه بچه ی دیگه دارم وقتی بچه هام کنارمن یه هو فک میکنم پس چرا اون پسرمو نیست

یعنی در این حد؟😅

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند