2777
2789
عنوان

نظر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 39 پست
ولی آدم بعضی وقتا ب عشق دیدن احتیاج داره

قبول دارم ولی اگه بخوایم فکر کنیم چون نکردن نکنیم که کلا نسل این کارا منقرص میشه خواهر😅باید یه مدت بدون چشم داشت یه سری کارا انجام بدیم بعدش ثمرشو میبینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون چجوری رفتاراتون؟کاری انجام دادین؟واگه انجام دادین مدام کوبیدین توسرشوهرتون که مثلامن کر ...

ن من کوچکترین مناسبت یاهمینطور الکی برای کادو میگیرم غافل گیرش میکنم ب روشم نمیارم اونم کاملا متفاوت رد میشه 

من خودم هردو روشو امتحان کردم هم مث خودشون بودنو هم نبودنو ازدومی خیلی عالییی نتیجه گرفتم اوایلش نباید توقع داشت زود ج بده ولی به مرورعالییییه

ازمن میشنوین سراین چیزا خودتونودرگیر نکنین زیاد زندگی ارزش این چیزا رو نداره بااین عمرای به این مسخره ای

صبور باشین غر نزنین توخونه وبهترین خودتون باشین اگه هم کاری انجام میدین واس هم واس رضای خداباشه وواس شخصیت خودتون مطمن باشین زندگیتون ازین روبه اون رو میشه

فک کنم اگه تولد نگیری میگه آخیش تولدم ور افتاد

اونم کلا بیخیال میشه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

وقتی همسرتون کوچیک ترین چیزی براتون میخره حتی شده چیزی که لازم بوده اصن وسایل خوردنی خونه یا کوچیکترین حرفی میزنه انقد واکنش نشون بدین وتشکر کنین و کارشو بزرگ جلوه بدین که توفکرشون بیفته تونستن خوشحال کنن شمارو واینجوری توفکرشون هس چجوری میتونن بیشترخوشحالتون کنن