2777
2789
عنوان

چقدر همه چیز یکنواخته

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا صبر کردن و امیدواری خیلی سخته چون شاید هرگز اون چیزی که فکرمیکنی اتفاق نیفته

از ته دلت ایمان داشته باش طوری ک این اتفاق  قشنگ رو افتاده ببینی . واقعا مؤثره یجورایی جذبش میکنی

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

از ته دلت ایمان داشته باش طوری ک این اتفاق قشنگ رو افتاده ببینی . واقعا مؤثره یجورایی جذبش میکنی

خیلی وقته اینکارو میکنم ،اما یه مدته انقدر فشار مالی رومونه واقعا دیگه مغزم خسته است خودمم نمیدونم

خیلی وقته اینکارو میکنم ،اما یه مدته انقدر فشار مالی رومونه واقعا دیگه مغزم خسته است خودمم نمیدونم

دقیقا درکت میکنم مام تو همین وضعیتیم همش امید دارم تغییری رخ بده خدا نگاهمون کنه خودم رو با این ک حکمته و قسمته دلداری میدم و واقعا هم مطمئنم ک حکمتی توش هست ولی خسته ام میشم گلایه هم می‌کنم ولی بقول تو همین صبر و امید ک سر پا نگهم داشته

خیلیا تو همین شرایط ما هستن 😓

دقیقا درکت میکنم مام تو همین وضعیتیم همش امید دارم تغییری رخ بده خدا نگاهمون کنه خودم رو با این ک حک ...

😭😭😭😭نزدیکه یه ساله نه من نه همسرم حتی یه جوراب نخریدیم یعنی نشده من اصلا ادم پرتوقعی نیستم اما واقعا یه جاهایی خسته میشم احساس میکنم افسرده شدم حوصلم نمیکشه به خیلی چیزا نمیدونم واقعا راهش چیه چجوری خودمو اروم کنم 

😭😭😭😭نزدیکه یه ساله نه من نه همسرم حتی یه جوراب نخریدیم یعنی نشده من اصلا ادم پرتوقعی نیستم اما و ...

عزیزم نگاه کن هیچ چیز غیرممکن نیست ببین همین چن دیقه پیش داشتیم می‌گفتیم همه چی یکنواخت ببین چی شد یهو جنگ شد اصلا باورم نمیشه 

😭😭😭😭نزدیکه یه ساله نه من نه همسرم حتی یه جوراب نخریدیم یعنی نشده من اصلا ادم پرتوقعی نیستم اما و ...

از خدا میخام اگه من رو قابل بدونه برات از ته دلم دعا می‌کنم ی خوشی از ته دل ی ذهن آروم بی دغدغه فقط کم نیار ببین این دنیا چقد عجیبه🥺🥺