2777
2789

مثلا می گم مامان ب شوخی ب بچه ها گفتم ییییوووها شماره کارت میدم پول بزنیید 

بر میگرده میگ آدم بی عزت نفس نمیتونه زندگی کنه هیچ وقت نزار کسی خبردار بشه تو پول نداری😐

بعد میگم وای خدا فلانی چرا اینطوری اون لباس این طوره 

میگه تو فلانی تو احمقی تو خیلی عقب افتاده ای

😐😐😐

ی مدته سعی میکنم خلاف میلم صحبت کنم یا الکی ی حرفایی رو بپرونم 

عجیبه 

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا ما برعکسیم همیشه من سعی میکنم این نکاتو ب مامانم بگم

ببین آدمی نیستم ک غر بزنم  اصلا حتی یبار هم دردودل نکردم با کسی

ولییی خیلی بده

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

چند سالته عزیزم؟

این مشکله بزرگی نیس.شما فقط یکم اختلافه سلیقه دارین و مادره شما خیلی نگرانه اخلاق و رفتاره شماس و بیشتر شاید میخواد کنترل کنه تا اشتباه نکنی وگرنه قصده بدی نداره .

تو یه سنی مادرها از نگرانی و دلسوزی زیاد اینجوری میشن.ناراحت نباش

حالا ما برعکسیم همیشه من سعی میکنم این نکاتو ب مامانم بگم

منمممم دیگه دارم دیونه میشم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

درمورد پول که نکته اخلاقی یادت داده

درمورد لباس،حرفش قشنگ نبود

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
یه سوال دارم اولا به شوهرم میگفتم فلانی میگه زنت قشنگه خوشحال نیست ولی جدیدامیگم فلانی میگه زنت قشنگ ...

خب نباید حسادتش رو تحریک کنی.

میتونی دفعه بعد بگی گفتند چه زن و شوهر زیبایی، به هم میان(البته اگه شوهرت هم قیافه اش خوبه)

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من حس خوبی به کاربریت دارم خیلی انرژی مثبت داری

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)