2777
2789

سلام دوستان چند تا سوال داشتم 

اول اینکه بیمارستان دولتی خوب برای زایمان طبیعی معرفی کنید

دوم اینکه کدوم بیمارستان ها همراه نمیپذیرند؟ خودم قبلی همراه نمیخواست ولی نمی خوام اونجا برمراضی نبودم 

الانم همراه ندارم یه بیمارستان که(( همراه اجباری نباشه)) میخوام برم

سوم اینکه همه خانم هستند دیگه ان شاءالله؟؟

دکتر و شاید هم کار آکوز؟؟؟ 🤔🤔🤔

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی هاتون🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی هست؟ بدون همراه قبول میکنند؟ نمیدونم چرا چند نفر رفتن راضی نبودندشما اونجا زایمان کردین؟؟

دولتیه

بله

نه من خصوصی رفتم. زایمان کردم 

ولی چکاب روتین میرم خودم اونجا و دکتر قلب اطفال پسرم اونجاست 

دوستم زایمان کرده راضی بود 

بعد یه بار برو مامانارو ببین سوال کن من تو‌خود بیمارستان ناراضی ندیدم اصلا. زیاد میرم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دولتیهبلهنه من خصوصی رفتم. زایمان کردم ولی چکاب روتین میرم خودم اونجا و دکتر قلب اطفال پسرم اونجاست ...

مرسی عزیزم 

بدون همراه قبول میکنند 

همه پرسنلش خانم هستن؟ یکم دوره برم حضوری سوال کنم 

تلفنی زنگ بزنم جواب میدن؟ 

اگه شرق هستی بیمارستان ارش بیمارستان خوبیه من رئیس رئساشو میشناسم واقعا پزشکای خوب و دلسوزی داره

کلا دورم 😭

مجبورم خودمو برسونم هرجا که باشه 

میدونید موقع زایمان مرد نمیاد بالاسر زائو؟ 

مرسی عزیزم بدون همراه قبول میکنند همه پرسنلش خانم هستن؟ یکم دوره برم حضوری سوال کنم تلفنی زنگ بزنم ج ...

نمیدونم گلم من از قسمت زایمانش خبر ندارم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کلا دورم 😭مجبورم خودمو برسونم هرجا که باشه میدونید موقع زایمان مرد نمیاد بالاسر زائو؟

بخش زایمانش رو خبر ندارم

ولی جراحی ها که شنیدم خانما انجام میدادن میگفتن که همه پرسنل خانوم بودن

فقط یه بار دوستم دهه هشتاد رفته بود تو اورژانس ویزیت بشه بهش گفتن برو رو تخت بخواب و دوستم دیده بود که اقا داره میاد معاینه کنه فلنگو بسته بود و گفت من دیگه نمیرم اونجا

بیمارستان مردم هم اینجا تعریفشو شنیدم ولی دولتی نیست ولی ارزونتر ازخصوصی هاست 

دیگه جاهای دیگه که میشناسم بیمارستان طالقانی و امام حسین و شریعتی و امام خمینی هست 

اکبرابادی اگه اشتباه نکنم بیمارستان یاس محب یاس یه همچین چیزایی اونم دولتی هست 

ممنون عزیزم حاجت روا باشی ان شاءالله 🌹

دور سرت بگردم انشالله صحیح و سالم نینیتو بغل بگیری