2777
2789
عنوان

تو رو خدا دعا کنید حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 53 پست
من عاشق بچم

من خوشم نمیا حوصله شون ندارم وقتی دونفر عاشق همن تو سکوت و ارامش نشستی بچه بیا وسطش یه تو نق زدنه یا میخاه هی بهش برسی منکه اصن دوس ندارم یه روز مادربشم سکوت ترجیح میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم مشکل داشت عمل کرده ۳ ماهه . خودمم پرولاکتینم بالا بود اونم اوکی شد .

عزیزم می خواستم بخوابم تاپیکت رودیدم من ۶سال نازایی داشتم دیگه داشتم به اهدایی فکرمیکردم تااین حدداغون بودوضعم یه باراینجایکی گفت می خوای بارداربشی متوسل بشوبه حضرت علی اصغرروضه شوبزاریه عروسک بزاروپاهات لالایی بگوبه یادخانم رباب برای بچه ش عزاداری کن اون موقع که دلت شکست ازحضرت علی اصغرحاجتت روبخواه دامنت سبزشدهرسال به نیتش عاشورایاتاسوعاشیروکیک پخش کنی به بچه هامن یه سال نزدیک محرم این کاروکردم همون سال محرم شیروکیک پخش کردم سال بعدش محرم من دوماهه بارداربودم انشاالله شماهم به حق شش ماهه کربلابارداربشی منم دعاکن زندگیم درست بشه ❤️❤️❤️❤️

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️