2777
2789

تجربتون چی بوده 

من هزار باررر🤣

کاش نمیاوردن افتضاااح بودن یعنی

یه سوال کسی از گالری خورشید تو اینستا خرید کرده؟؟؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

من هرچی تاحالا آنلاین خریدم بد بوده (به جز کتاب)

یه آنلاین شاپ لباس معروف هست تو شهرمون مغازه دارن از کل ایران ازش خرید میکنن تازگی تو تهرانم شعبه زده 

تو پیج لباسو میبینی خیلی خوشگله ولی حضوری میری یه جنس افتضاح و آشغالی داره که نگو انگار دست دومه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

من هرچی تاحالا آنلاین خریدم بد بوده (به جز کتاب)یه آنلاین شاپ لباس معروف هست تو شهرمون مغازه دارن از ...

کدوم شهرین؟ ایرانیان و هیبا من خرید داشتم خوب بودن بقیه افتضاااااح الانم میخوام شلوار بخرم از اینستا میترسم مثل عکسش نباشه 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قم من همون هیبا رو میگم🥲

واقعااا چی خریدییی مگه من سفارش دادم خوب بود یدونه شلوار بد بود که اونم خودم دقت نکرده بودم

من هرچی تاحالا آنلاین خریدم بد بوده (به جز کتاب)یه آنلاین شاپ لباس معروف هست تو شهرمون مغازه دارن از ...

دقیقا یه بارونی از هد هد خریدم تو عکس خیلی خوب یود

از نزدیک شبهه کیسه زباله اس

براق و خش خشی

من تجربه اینستا رو ندارم ترجیح میدم لباس رو از باسلام و دیجیتالی رو از دیجی و آرایشی رو از خانومی بخرم

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من دوبار کلا خریدکردم یبار السانا پالتو عالی بود جنسش یبار از یکی دیگه شلوار گرفتم خودمو خاندانم باهم جامیشدیم😂

باید توی سایزش دقت بیشتری میکردم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
قم من همون هیبا رو میگم🥲

من دوستام از هیبا میخرن خیلی راضی ان البته تو تخفیفاتش و حضوری

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

هزاربااار

جیمبو 

اناناس شاپ

و هدهد افتضاح ترین انلاین شاپان اصلا عکس شبیه لباس نیست

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

دقیقا یه بارونی از هد هد خریدم تو عکس خیلی خوب یوداز نزدیک شبهه کیسه زباله اسبراق و خش خشی

بهشونم بگی میگن جنسش تو کپشن زدیم فرق داره چیزی که میزارن با چیزی که میفرستن هزار فرسخ فاصله داره 

واقعااا چی خریدییی مگه من سفارش دادم خوب بود یدونه شلوار بد بود که اونم خودم دقت نکرده بودم

دوبار بیشتر ازش خرید نکردم 

دفعات بعدیش سر زدم ولی از هیچی خوشم نیومد 

شلوار خریدم (با یه بار شستن تا زانوم شد درصورتی که گفتن آب نمیره)

و ساحلی که اونم جنس پارچش افتضاح بود خیلی ارزون نشون میداد هرچی اتوش میزدم صاف نمیشد

در کل انگشت شمار لباس خوب داره قبلا قیمتش مناسب بود الان نه 

تو همون خیابونی که اینا مغازه دارن کلی لباس فروشی هست همون لباسو با قیمت کمتر میده معمولا

دقیقاااا من از هیبا خرید کردم قیافه لباس خوبه .جنس افتضاااااحیکبار بشوری انگار لباسو ده سال پیش خرید ...

من شومیز خریدم خوب بود قیمتاشم معمولیه ولی شلوار و تیشرت بد بودن شالم خریدم ایراد داشت

دقیقا یه بارونی از هد هد خریدم تو عکس خیلی خوب یوداز نزدیک شبهه کیسه زباله اسبراق و خش خشی

دقیقا هدهد هم افتضاحه 

دوستم ازشون شلوار خرید کلا شلوارش یه رنگ دیگه فرستادن