2777
2789
عنوان

چربی خون بالا توروخدا راهکار بدین

128 بازدید | 13 پست

من کنکوریم رژیم نمیتونم بگیرم ، فرصت ورزش و باشگاهم ندارم ، چیکار کنم چربی خون پایین بیاد کاملا لب مرزه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

معمولا کسایی که چربی خون دارن در معرض دیابت هستن بعدا حتما دیابتت رو چک کن

داداش منم همراه با چربی خون دیابت هم داشت و واسه هر دو دارو میخوره الان

دوستمم چربی خونش رفته بود بالا اونم مشکوک به دیابت بود

جوشونده پوست گردو بخور

امگا ۳ هم فکر کنم موثر باشه

ولی حتما دکتر هم برو

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کسایی که چربی خون دارن در معرض دیابت هستن بعدا حتما دیابتت رو چک کنداداش منم همراه با چربی خو ...

دیابت ندارم عزیز

روعن کم کن شبها ماست کدو رنده کن بخور قبل از غدا ۱ قاشق غذا خوری آبغوره بدون نمک بخور حجم غدانت کم ...

کدو رو همونجوری خام رنده کنم تو ماست؟

مرسی

چرا هر چی دوس ندارمه درمانش😭

همینه دیگه گاهی یه سری غفلت ها دامن گیر میشن منم کیسه مو عمل کردم چند وقته دکتر گفته چیز تند و ترش و شور نخور عملا هیچی نمیتونم بخورم خیلی عمل مسخره ایه هنوز هنوز تن و بدنم میلرزه امیدوارم عود نکنه زدم اینترنت میگه احتمالش هست دارم از ترس میمیرم