2777
2789
عنوان

خیلی دلم میتواد خودکشی کنم

128 بازدید | 17 پست

قبلا اصلا راجع بهش فکرم نمیکردم حتی گناه میدونستم اما الان دیگه هیچ حسی ندارم به زندگی بدم میاد خیلی همه چی کش پیدا کرده  از پدرومادرم متنفرم بدم میاد ازشون خیلی آسیب زدن یه عنترم پیدا نمیشه یه کم خوشم بیاد گم شم از این خراب شده برم 

چرا اینجوری شدین تحمیل ندارین اصلا

یکم صبور باش خدا بزرگه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر صبر اخه سی سالم شده فک کن سی سالت باشه هرروز جنگ و دعوا باشه خودت باشی صبر میکنی

ن دیگه

برو سراغ کار اگه کار داری جمع کن مستقل شو

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

ن دیگهبرو سراغ کار اگه کار داری جمع کن مستقل شو

ده سال بود کار میکردم اما همه جا حقمو خوردن نه حقوق خوب میدن نه بیمه میکنن منم تصمیم گرفتم هرجا نرم الان میخوام ازمون شرکت کنم حوصله نمونده واسم اعصاب نمونده 

چیزی درست میشه به من یه خونه جدا میدن برم یه مدت اونجا دورباشم از این عنترا؟

صحبت کنید باهاشون؛ مشکلتون رو مطرح کنید. راه‌کار بگیرید . ان شاءالله که درست میشه.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

ده سال بود کار میکردم اما همه جا حقمو خوردن نه حقوق خوب میدن نه بیمه میکنن منم تصمیم گرفتم هرجا نرم ...

درکت میکنم ولی کاری نمیشه کرد

بجنگ موفق شو

صحبت کنید باهاشون؛ مشکلتون رو مطرح کنید. راه‌کار بگیرید . ان شاءالله که درست میشه.

من دلم میخواد خونه خودم باشه یه نفرم باشه در حد کم محبت داشته باشه همین دیگه چقدر حس تنهایی داشته باشم اخه دوست دارم مستقل بشم 

من دلم میخواد خونه خودم باشه یه نفرم باشه در حد کم محبت داشته باشه همین دیگه چقدر حس تنهایی داشته با ...

احساس نیاز به استقلال و محبت طبیعی است. 

گاهی رسیدن، نه فقط به تلاش، که به زمان، موقعیت و آمادگی درونی هم نیاز دارد. شاید لازم باشد مسیر را بازبینی کنید، شاید هم فقط نیاز به کمی صبر و یک فرصت تازه داشته باشید.

من اول هر سال توی دفترچه‌ای برای خودم کارهایی که دوست دارم انجام بدهم رو می‌نویسم.

جمله‌ای در تمام سال‌ها ثابت بوده؛ اون هم این که "راه امید رو نبندم".

نمیگم امیدوار باشم،

چون گاهی سخت‌ترین کاره!

ولی می‌تونم صبر کنم، ذهنم رو از گرداب ناامیدی در بیارم و منتظر امید بمونم.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را