2777
2789
عنوان

شوهرم رفت پارتی

514 بازدید | 32 پست

حالم بده اعصابم خورده  خوانندس دعوتش کردن بد گفتم منم بیام یکم فکر دوباره گفتم سکوت کرد منم دیگه نگفتم بد گفت بیا گفتم نمیام الکی گفتم 

گفت ناراحت نباش دیگ بزار برم بوسم کرد ک آشتی باشم گفتم با بابات برو گفت باشه رفتن تا الان نیومده از ساعت شیش رفته زنگ میزنم برنمیداره باباش زنگ زدم گفت تو ماشینم دختر پسرا حوون هستن من اومدم بیرون بابا خوشم نمیاد گفتم تورو از عمد گفتم ببره اونجا باشی چرا تو ماشینی گفت ول کن پسرم خوبه از این کارا نمیکنه ناراحت نباش گفتم باشه چیکار کنم اومد چ جور رفتارم کنم خاک تو سرش بخاطر سه ملیون ببین حالم خراب کرد سه میدن بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کار خوبی کردی نرفتی 

اونم شغلشه وقتی باباشو برده مطمعن باش که کاری انجام نمیده

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨