2777
2789
عنوان

امام حسین عزیزم ببین

68 بازدید | 4 پست

اگر منو نیاری کربلا ازت دلگیر نمی شم اما قطعا همه کسایی که قراره تقصیرا رو بندازم گردنشون که باعث شدن من نیام کربلا رو اذیت و ناراحت میکنم.پس بخاطر من که نه اما بخاطر اون بی گناه های بنده خدا منو بیار کربلا با خانوادم و با شرایطی که میخوام و با حال خوب و تن سالم.

قربان محبت همیشگیت 

دوستدار تو خانوم طاهره

#شب_جمعه‍ 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

حالا ازم ناراحت نشی چرا می‌خوام اونارو اذیت و ناراحت کنما، دست خودم نیست باور کن خیلی دلم می‌شکنه مجبور میشم به اونا غر بزنم...همین پارسال که همه منو گذاشتن رفتن دیدی چه به روزم اومد... ولی دیدی که چیزی نگفتم خانومی کردم و رفتار شایسته نشون دادم البته بغیر از اونایی ک اتفاق افتاد 

بهرحال ازم ناراحت نشو اگر ناراحتشون کردم دیگه نمیتونم تحمل کنم. 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه الان چند ساله شب جمعه هیچی برات استوری و پست و اینا نذاشتم...البته تازه اینستامو پاک کردم و میدونی عادت استوری تو بله و واتس و تلگرامم ندارم.مداحی هم خیلی وقته گوش ندادم...امشب اما گوش میدم

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾