2777
2789

نه ساله ازدواج کردیم یه بچه هفت ساله دارم .خانواده پرجمعیت و شلوغ همه جور سختی باهاش کشیدم اما من اولویتش نیستم . اولویتش خانوادشن . اولویتش خواهراش و خواهرزاده هاشن .با یه تماسشون خودشو می‌رسونه اون طرف شهر با یه تماسشون زندگیشو تعطیل می‌کنه و می‌ره در کل مواقع گرفتاری هاشون می‌خوانش وقت بیرون رفتن و خوشیهاشون با بقیه استوری میزارن.خسته شدم خیلی دوسش دارم اما فایده نداره چون اون اولویتهای خودشو داره وقتیم حرف میزنم میگه خانوادم هستن . اگه قبلا بود دوماه باهاش حرف نمی‌زدم دیوونه میشدم اما الان نه . بینمون هزار کوه و دشت سردی و فاصله افتاده. نمی‌دونم وقتی تعریف میکنم برای هرکی تعجب می‌کنه از رفتاراش نمی‌فهمم چرا . وقتی به کسی هم گله میکنم جلو طرف میگه آدم از محبت فرار نمیکنه . توپ رو میندازه زمین من در حالیکه هرچی محبت کردم بی جواب موند. با اینکه خیلی دوسش دارم ولی خیلی خیلی ناامید و دلسردم نسبت به زندگیمون...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوام بچم بچه طلاق بشه اما زندگی خیلی سخت شده برام خانوادش می‌دونن که من ناراحتم از تماساشون ولی بجای اینکه کنار بزارن یا کمترش کنن بیشتر شده هفت صبح . دوظهر یک شب ...

خیلی سخت درکت میکنم عزیز دلم ذکر یا ودود خوندی به نیت محبت شوهرت نسبت به خودت؟

نه انگار خودمم دوست ندارم چیزی درست بشه یا عوض بشه خیلی ناامیدم این حجم از ناامیدی رو این ذکر درست می‌کنه یعنی !!

نه انگار خودمم دوست ندارم چیزی درست بشه یا عوض بشه خیلی ناامیدم این حجم از ناامیدی رو این ذکر درست م ...

اره وقتی میخونی تاثیر میزاره رو شوهرت بهت محبت میکنه بعد خودت هم حالت بهتر میشه خیلی تاثیر داره

[QUOTE=385398497]نه انگار خودمم دوست ندارم چیزی درست بشه یا عوض بشه خیلی ناامیدم این حجم از ناامیدی رو این ذکر درست م ...[/QUOTEاخی عزیزم ، من هم مثل خودتم زندگی من هم به ته کشیده این ذکر خوندم شوهرم دیوانه ام شده بود ولی من توی دلم جوری بودم مثل میگفتم اینکه خود واقیعی منو دوس نداره دیگه ذکر نخوندم