2777
2789

واقعا خسته نباشین دمتون گرم که صبورین و تحمل میکنین این دوره سخت  رو که بگذره.🥹

یعنی من نابود شدم رفت🤣😭😭🤣

چقدر سوالای چرت میپرسه.چقدر حرف میزنه

چقدر رواعصابه نگم نگم🫣همش در حال اثبات خودشونن.فقط حرف خودشونو قبول دارن🤯

واقع دوره سختیه.اعصاب فولادی میخواد.

من کلا بیبی فیس هستم اصلا سنم دو نشون نمیدم ولی یواش یواش دارم پیر میشم از بس حرص میخورم 🫥🫡👀.

اونایی که بچه کوچیک دارین خودتونو اماده کنین.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بگی ماست سفیده میگن نه تو نمیدونی ماست سیاهه😭🤐

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من ۶ سالشه از نوجوانم بدتره

نه نه.منم اینطوری فکر میکردم.هیچی مثل نوجوانی نیست.کله شق به تمام معنا.یعنی قشنگ رو اعصابت پیاده روی میکنه

مال من کوچیکه 

تازه یاد گرفته هرچی باب میلش نیست میگه باهات قهر میکنم ها😭😭🤣🤣

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

مال من کوچیکه تازه یاد گرفته هرچی باب میلش نیست میگه باهات قهر میکنم ها😭😭🤣🤣

پسرم کوچولو ک بود تا یه نه میشنید میگفت وسایلمو بریز تو کیفم میخوام از اینجا برم😄😄حالا ی کیف کوچولوهم بیشتر نبود که😀

چند سالشه پسر یا دختر؟

فرق ندارن بخدا

من پسر دارم.خاهرم دختر جفتشونم سیزده چهارده ساله هستن.

عین هم مخ جفتمونم تیلیت کردن.

پسرم کوچولو ک بود تا یه نه میشنید میگفت وسایلمو بریز تو کیفم میخوام از اینجا برم😄😄حالا ی کیف کوچول ...

الهی😅😍

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

منننننیک روز ببخشید اینقدر خودم رو زدم بعد با دست افاقه نکرد با دمپایی روفرشی تو خونه اینقدر زدم تو ...

منم دیروز همینکاروکردم، منی که اینهمه صبور بودم چرا یدفه اینجور شدم