سیبسفید۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 2896 عنوان فیلم وحشی😤😤 289 بازدید | 15 پست میگن این فیلم براساس واقعیته و آخر سر نمیتونه بی گناهی شو ثابت کنه از زندان فرار میکنه نظر شما چیه؟؟چقدرررر زور میده بیگناه باشی ولی نتونی ثابت کنی💔🥹واینکه خانم وکیله چقدررررر نامردی کرد در حقش 😤شمام نظر بدین ببینم شما چی میگین😘 یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲 1404/03/22 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزمشکی57 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 6986 فقط این برام سواله که آخرش با شکوفه ازدواج میکنه یا نه😂😂 از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23842 اصلا من هربار ک وحشیو نگا میکنممیگم جواد عزتی باید بهترین بازیگر دنیا بشهلنتی چقد قشنگ حسارو ب مخاطب منتقل میکنهعجیب تمیز بازی میکنه •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
mohhmdd عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 357 ولی خدایی نویسندگی هومن دوس دادم یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم
آرررررره عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3521 کلا اینجور فیلمارو نگاه نمیکنم استرسش برام زیاده همون با بچهام شبکه پویا، پنگوئن کوچولویی به نام پورورو میبینم🥲😇 .
اوشین76 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 563 نویسندگی هومن سیدی عالیترینه همه ی فیلماش موفق بودن.جوادم ک دیگه نگم عشقهواقعا خوب بازیگریه
آاااباجی عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2968 کلا اینجور فیلمارو نگاه نمیکنم استرسش برام زیاده همون با بچهام شبکه پویا، پنگوئن کوچولویی به نام پور ... 🤣🤣🤣🤣اذیت نشی
سیبسفید۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 2896 در واقعیت بی گناه نیست و واقعا بعدش مرتکب قتل میشه جدی؟🤔🤔چ کم شانس یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲
سیبسفید۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 2896 فقط این برام سواله که آخرش با شکوفه ازدواج میکنه یا نه😂😂 اره طفلی😂 یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲
سیبسفید۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 2896 اصلا من هربار ک وحشیو نگا میکنممیگم جواد عزتی باید بهترین بازیگر دنیا بشهلنتی چقد قشنگ حسارو ب مخاطب ... اره فوق العاده س👍👏🏻 یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲
سیبسفید۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 2896 کلا اینجور فیلمارو نگاه نمیکنم استرسش برام زیاده همون با بچهام شبکه پویا، پنگوئن کوچولویی به نام پور ... کار خوبی میکنی 😁😁منم تازه دارم میبینم ولی ب قول شما درگیر اینجور فیلما نشی بهترهشوهرم میگه چیه اینا برا بچه ها بدآموزی داره یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲
سیبسفید۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 2896 میگم فصل دومش و کی میده؟ نمیدونم والا من تازه امشب قسمت آخر فصل اول رو دیدم یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲
سیبسفید۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 2896 نویسندگی هومن سیدی عالیترینه همه ی فیلماش موفق بودن.جوادم ک دیگه نگم عشقهواقعا خوب بازیگریه اره والادیگه چ فیلمهایی ب نویسندگی ایشونه ببینیم؟ یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲