2777
2789
عنوان

شب جمعه خود را چگونه میگذرانید

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 90 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما با آقامون الان از بیرون اومدیم فیلمم گذاشتیم ولی همچین چیز خاصی نیست هر چی بهش میگم من دوست ندارم فیلم میگه نه خوبه بعد هر دقیقه برمیگرده میگه دیدی چقدر خنده داره دوست دارم با آژانس بفرستمش پیش مامانش😒

دید زیبا به زندگی:)

من با دوتا بچه که مثل کوالا چسبیدن بهم 🙃🙃🙃 هرکدومشون میخوابه اون یکی میچسبه🤣🤣🤣

من اصن یادم نبود شما بچه هم داری

من مرغ عشق بازی میکنم

سلامتی کفتربازا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
با گریه و ناراحتی ‌ با خستگی از روز پر از فراز و نشیب و پرکار . با کمر دردناک . با دلتنگی نبود بابا

خسته نباشی

واسه منی که بابامو دوس ندارم این چیزی که گفتی قابل درک نیس

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من تو یه اتاق خوابشوهرم تو یه اتاق دیگه خوابقهر نیستیماهر کی هر جا تیر بخوره همونجا میفته میخوابه

حتی شب جمعه؟

چه جالب 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من اصن یادم نبود شما بچه هم داریمن مرغ عشق بازی میکنمسلامتی کفتربازا

یک دونه نه ساله

یک دونه یک ماهه🙃🙃

یک ماهه دقیق دو ساعت پشت سرهم نخوابیدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حتی شب جمعه؟چه جالب

حتی ای که گفتی جالب بود😂

این حرفا چیه مگه فقط شب جمعه کار میکنه دم و دستگاه آدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دآرم طلاق میگیرم هیچوقت فکر نمیکردم یکی اینطوری بازیم بده

چقدر بد امیدوارم حالت خوب بشه

دوره و ویس های خانوم هروی رو گوش بده 

از جدایی تا تعالی کمکت کنه 

خسته نباشیواسه منی که بابامو دوس ندارم این چیزی که گفتی قابل درک نیس

ممنون 

بابام دنیام بود . اگ‌اون زنده بود توواین ۵ ماه فوتش اندازه ۵ سال پیر نمیشدم . اندازه ۵۰ سال گریه کردم اشک ریختم . هرکی رسید دید پدری ندارم هرجور خواست رفتار کرد از شوهرم بگیر تاااا دوست اشنا . شوهرم خیلی عذابم میده . دعا کن خدا عاقلش کنه . دلم برای بچم میسوزه .‌میترسم فردا روز از داشتن همچی پدری پشیمون باشه و منو سرزنش کنه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

با مامانم دعوا ناجور کردمرفت خوابید منم تنها نشستم دارم حرص میخورم و خستم روحی

چن سالته؟

از این دعواها چیزی در نمیاد سعی کن ایگنور کنی

اونم مادر .چون من خیلی مانع تو کارم میاد گفتم تو با مادرت خوب باشی مثل من نشی