2777
2789
عنوان

درد زایمان دارم

339 بازدید | 29 پست

خانمها من از ۳۲هفته انقباضاتم شروع شد با امپول و بستری نگهم داشتن 

الان ۳۷هفته و ۳روز هستم دیگ شیاف نمیزارم از صبح دلم درد میکرد و درد پا 

الان دردها هر بیس دیقه شده میزنه به زیر شکمم و پشت کمرم درد میکنه کی باید برم بیمارستان میخام انقدر دیر برم ک سریع زایمان کنم جو بیمارستان بهم استرس میده و دچار پنیک میشم از هر دیقه معاینه هم میترسم 

بخاطره مشکل تشنجم نامه سزارین تو دولتی دارم اما شاید کشیک دکترم نباشه بنظرتون دکتر دیگ باتوجه ب نامه و تاییدیه بیمارستان باید سزارینم کنه؟

تو نامه پزشک معتمد بیمارستان نوشته بااااید سرارین بشم و اینک کی برم بیمارستان ک خیلی اذیت نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتما سزارین میشی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
وا سزارینی ک دیگه معاینه نداره پاشو برو دیگه وقتته خطرناک میشه ها

چون ۳۷هفته هستم اول معاینه میشم بعد سزارین باید ببینن الان وقتشه یان تا لحظه اخر بچرو نگه میدارن تو دولتی

ببین بچه بعد 37 کامله نگران نباش

هر وقت فاصله بین درد هات به نیم ساعت رسید باید بری بیمارستان اگر ماما همراه میگرفتی الان زنگ میزدی ماما همراهت میومد پیشت خودش کمکت میکرد دم زایمانم میبرد بیمارستان 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهتر نیست دیر نری زودتر بری؟ خب اونا معاینه کنن شاید مشکلی باشه مثلا بگن بخاطر این مشکل سزارین بشی ی ...

صب رفتم گف بخاب معاینه بشی اگر باز شده باشی سزارینی اگر نشده باشی میری خونه از معاینه های پی در پی میترسم میگم یکباره درد کلی زایمان بیاد برم بخاطره اینک ۳۷هفته هستم گف باید معاینه بشی چون زوده