2777
2789
عنوان

سرطان سینه

97 بازدید | 7 پست

سلام یه مشاوره نیاز دارم 

من پدرم ۹ ماه پیش خونریزی مغزی کرد خارج از بحث تایپیک خلاصه وار میگم هنوز درمانش ادامه داره 

این وسط متوجه شدم که خواهرم مبتلا شده به کانسر سینه بخاطر شرایط روحی خانواده تست و سونو همه چیز رو از ما مخفی کرده بعد یک ماه که جواب اومده و نوع توده خوش خیم بود به من گفته فقط 

به مامانم که نمیتونم بگم چون درگیر بابام هست و این خبر مطمئنم از پا درمیارتش اما میخوام به داداشم بگم 

حس میکنم الان حالم خواهرم خیلی غریبانه ست 

کاری از دستمون برنمیاد براش میدونم 

خودش کادر درمان باز من جاش بودم ده تا دکتر برام پیدا میکردم اما این حسی که میخواد هیچکس نفهمه اذیتم میکنه به داداشم بگم یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب  خوش خیم بوده دیگه نگران نباش لازم نیست به داداشتم بگی ..چرا میخوای بقیه رو نگران کنی گلم..شاید داداشتم نتونه طاقت بیاره  به مادرت بگه  ..انشاءالله پدرت شفا پیدا کنه بزار الان دردشون همین باشه  ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌