2777
2789
عنوان

خانما اصلاحیه دفترچه ازمون اموزش پرورش اومده گفتم که

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 31 پست
ان شاالله قبولشی،بهترین شغله من قبولیه پارسالم و میتونم بگم بهترین کاری بود ک میتونستم داشته باشم

مطالب ازکجا گیر اوردی خوندی؟ تستم زدی با فقط کتاب؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطالب ازکجا گیر اوردی خوندی؟ تستم زدی با فقط کتاب؟

هردو هم کتاب و هم تست

از کانالای تلگرام پی دی اف کتابارو میگرفتم میخوندم،بعد تست میزدم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
منظور سابقه کار معلمی هست سابقه های دیگه که حساب نمی شه وگرنه منم ۵ سال حسابدار بودم

سلام ببخشید منم سوال داشتم

منم حسابداری رشتم

میشه روش مطالعه یا چیزی بلد هستید بگید انجام بدم معدلم بیاد بالا؟

من درس صنعتی و میانه نمیفهممم

هردو هم کتاب و هم تستاز کانالای تلگرام پی دی اف کتابارو میگرفتم میخوندم،بعد تست میزدم

میخریدی؟  یا رایگان بود؟ 

[QUOTE=385382895]به چه دردی میخوری اضافه شدن رشته وقتی هر شهر یک ظرفیته خیلی هز شهرها همونم ندارن[/QUOTE

چه میدونم شاید فزجی شد

سلام ببخشید منم سوال داشتممنم حسابداری رشتممیشه روش مطالعه یا چیزی بلد هستید بگید انجام بدم معدلم بی ...

من رشتم حسابداری نبوده.  چند تا کتاب هاش خوندم و رفتم سر کار دیگه بقیه اش عملی سر کار یاد گرفتم.  با برنامه حسابداری خیلی راحت همه رو خود سیستم حساب می کنه 

البته ما شعبه شهرستان بودیم کارهای اصلی حسابداری مثل مالیات و دستمزد شرکت اصلی که تهران بود انجام می داد 

ما فقط خرید و فروش و چک و انبار و ... دستمون بود 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

رایگاناصلا امیدی ب قبولی نداشتم دوست نداشتم هزارتومنم هزینه کنم

خدایاشکرت 

ادرس سایتو میدی؟ 

فقط پی دی اف تو تلکرامو خوندی؟  کتاب پی دی اف؟