2777
2789
عنوان

دنیا برام ب آخر رسیده

171 بازدید | 27 پست

بچه ها من ۳۲ سالمه ۷ سال با ی آقایی عقد بودیم اینقد سرکار نمی‌رفت فحش میداد دست ب زن داشت عروسی نمی‌گرفت بریم سر زندگیمون مجبور شدم طلاق بگیرم بعد اون ۴ سال با ی آقایی دوست شدم آخر بهم گفت دوستت نداشتم برای فراموشی زنم باهات بودم دنیا برام ب آخر رسیده دوست دارم بمیرم یا ازدواج کنم از این وضع در بیام مغزم دیگ جا نداره حداقل ی بچه بیارم  دلم خوش شه چکار کنم

سلام وکیل دادگستری هستم، اگر  اوامر حقوقی  از جمله مشاوره، سوال و... داشتین به حساب روزهای سختی که داشتم وبه خودم قول دادم تا بتونم کمک کنم 

به ای دی تلگرام زیر پیام بدین، رایگان درخدمتم

vekalatt1404

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی بچه بیارم ؟ 

واقعا سخته ۴ سال چیز کمی نیست 

ایرادی نداره ناراحتی کنید گریه کنید تا تخلیه بشید ولی لطفا لطفا دیگه هیچ وقت به این آقا برنگردید همه راه هاراهم براش ببندید جوری شماره و عکساشونو پاک کنید انگار که هیچ وقت نبوده از خدا کمک بخواید انشالله بهتون ارامش بده 

نماز و دعا هم فراموش نشه خیلی تاثیر گزاره ادمو اروم میکنه 

نماز شبم معجزه میکنه تونستید بخونید

سنی نداری که انقدر ناراحتی

خودتو سرگرم یه کار دیگه مثلا درس و دانشگاه کن ازدواج هم به وقتش از راه می رسه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
صبر کن یکی خوب میاد تو زندگیت انشالله غصه گذشته نخور

امضات حالمو پریشون کرد 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

بیخیال پس زندگی کن .

نمیشه بخاطر همین ناراحت شدم چون مرگ مرده پیدام می‌کنه🥲

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

حال هیچکی الان خوب نیست . حالم با خدا گره زدم دیگه بقیش با خودش

خوبه.منم سپردم به اون ولی خوب پیش نمیبره

[QUOTE=385387222]اره ولی صبر کن منم محکومم ب صبر[/QUOTE

۱۰ سال کمه؟