یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم میشه بگی از کدوم فروشگاه خرید کردی؟ قراره بعده ۹ سال گوشیمو عوض کنم وسواس گرفتم
از همین چارسو بخر چون من تابستون پارسال که برای خودم از چارسو خرید کردم دیگه اومدم شهر خودمون و خونه خودمون و زمستون که میخواستم برای بابام گوشی بخرم از شهر خودمون از مغازه خریدم بد نیست ولی خیلی بهم انداختن یعنی اصلا فرقی ندارن مغازه ها چون آشنا نداری بهت میندازن ولی چارسو آدم خیالش راحت تره شارژری هم که میخری از اونجا خوبه اصله.
چند جا قیمت بگیر اونی که از همه قیمتش پایین تر بود در نهایت از همه بیشتر سرت کلاه میذاره چون روی لوازم حانبی مثلا شارژر و گلس و قاب و .... صدبرابر سود می گیره ازت
از اون آدم فرار کن
چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
عزیزم میشه بگی از کدوم فروشگاه خرید کردی؟ قراره بعده ۹ سال گوشیمو عوض کنم وسواس گرفتم
ببین وارد چارسو که میشی کلا نمایندگی های مختلف هست سامسونگ اولین نمایندگی هست یعنی وارد که میشی تابلوشو میبینی الان عکسشو میفرستم گوشی هارو میز چیدن اونجا میتونی یکی یکی برداری امتحان کنی کدوم خوبه کار کنی باهاشون اگه هم سوالی داشتی چند تا فروشنده دختر و پسر هست از هر کدوم خواستی میپرسی