2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبهامیدوارم کلاهبرداری نباشهچون من خیلی دنبال ادمینی گشتم ولی یا اولش پول میخواستن یا کلا ادمی ...

منم زیاد دنبال کار در منزل گشتم همشون ۹۹ درصدشون طلب پول بودن یکی دوتا هم گفتن پول میزنیم به حساب شما برا ما ارز دیجیتال بخر که کلا من هیچ اعتمادی نکردم احتمال پولشویی زیاد بود ندونسته چطوری به من پول واریز میکردن ؟یکی هم گفت شماره همراه بده با کد ملی که شماره و کد مال یه نفر باشه نفهمیدم برای چی اعتماد نکردم ممکن بود سو استفاده کنن کلا همشون کلاهبرداری پیش نبودن

منم زیاد دنبال کار در منزل گشتم همشون ۹۹ درصدشون طلب پول بودن یکی دوتا هم گفتن پول میزنیم به حساب شم ...

دقیقا

خیلی خوب کردین ک شماره اینا ندادین

منم یا گفتن پول بده و یا حتی لینک میلی گلد رو فرستادن😐😐

گفتن ثبت نام کن اسکرین بده

ینی کلا هدفشون ادمینی نبود

دقیقاخیلی خوب کردین ک شماره اینا ندادینمنم یا گفتن پول بده و یا حتی لینک میلی گلد رو فرستادن😐😐گفتن ...

اون میلی گلد رو که نگو آه هر جا نگاه میکردم تو دیوار همه جا بودن 😂