2777
2789

مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده خیلی زیاد بگم باورتون نمیشه ازش متنفرم نمیدونم عمردست خداست نمیدونم تاکی زنده ام ولی مردو زندش واسم فرقی نداره 

الانم انژیو کرده انگار عمل قلب باز کرده من بهش زنگ نزدم حالشو بپرسم تازه بابامم کلی فوش دادو بهش گفت بمیری دلم نمیخاد بهش زنگ بزنم نظرتون؟؟؟؟

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

نزن

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنژیو که مهم نیست،اما عمل قلب باز چرا،مهمه.

اگه زنگ نزدنت به آینده ی زندگیت لطمه نمیزنه و میونه ت با همسرت خراب نمیشه،نزن.اون الان باید دنبال حلالیت گرفتن از شما باشه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

می‌دونم دلت ناراحت اما کار درستی هم نمیکنی عزیزم دلت رو صاف کن اول اول اول به خاطر آرامش خودت

خیلی اذیتم کرده خلی وسایلمو میدوزدید میداد ب دخترش این کار کوچیکشه دعوای بین ماو پدرشوهرمو میزاشت اینقدر مسخرم کرده ک خدامیدونه غریبه ها میان بهم میگن

آنژیو که مهم نیست،اما عمل قلب باز چرا،مهمه.اگه زنگ نزدنت به آینده ی زندگیت لطمه نمیزنه و میونه ت با ...

ن انژیو کرده