2777
2789
عنوان

یه سوال

228 بازدید | 25 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم اینجا کسی هست از دوران بچگی چاق باشه و چند سال بعدش به هر دلیلی لاغر بشه ولی باز چاق بشه؟؟؟؟

من از بچگی چاق بودم و سال ۹۴ به خاطر معده درد شدیدی که داشتم لاغر شدم ولی بدنم پره و چهار شونه ام ولی شدیدا استعداد چاقی دارم و فکر کنم سه شنبه یا دوشنبه وزنمو چک کردم یه بار ۷۳ بود یه بار ۷۴ یه بار ۷۶ ترازومون درست نشون نمیده ولی قبل اینا من وزنم ۷۶ بود یعنی ۳۰ اردیبهشت من وزنمو چک کردم ۷۶ بود البته خودم مقصر چاقیمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوب وزنت واسه همین بارداریته بعد زایمان نصف وزنت کم میشه

دکتر گفت نهایت هر هفته دویس گرم اضاف میکردی من انقد بستنی و شیرینی خوردم زیاد شد 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

اوه ویارت بود؟؟؟

اره ویارم چیزای شیرین بود الان کم شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکترت نگفته واسه وزنت باید چیکار کنی؟

رژیم داد گفت روزی نیم ساعت پیاده روی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان وزنت همونیه که گفتی یا کم کردی؟؟

گفت دو هفته دیگ بیا نهایت باید چهارصد گرم اضاف کرده باشی اگرم اضاف کردی  حالا دو هفته نشده این دو هفته خیلی رعایت کردم فک کنم ثابت موندم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40