2789
عنوان

داستان منو رل یکماهم 😔 خواهرانه راهنماییم کنید لطفا ♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 88 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاری خوبی کردی عزیزم .....

تو این جامعه و تو این کشوری که زندگی میکنیم اینجوری هست که پسری اگر با دختر رابطه برقرار کنه سرد میشه ... آفرین بهت که قبول نکردی و به هم زدی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

کااااتتتت این ادم دپس داشتنش هوسه هوش معلومه از درخپاستاش دوستتم خیلی احمقه 

مراقب باش سر بچه بازی بکارت و آینده همه چیزتو از دست بدی

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

ادما باهم فرق دارن ولی خب دوستی و رل داشتن همینه من با شوهرم دوست داشتم ولی خب همه اینایی که گفتی دا ...

این حرفا رو نگو شما ماه اول رابطه نداشتی 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

عزیزم گلم خواهرم ایشون قصدش سو استفاده بوده دوست دارم اینا همش کشک بوده اصلا به حرف اون رفیقت گوش نده آفرین به تو دختر خوب که خودتو از سرش نجات دادی باریکلا 😘

دیگه ام اسمشو نیار در ضمن کسی که واقعاً دوست داره حتی تا چند ماه رقابت نمیکنه دستت رو بگیره چون براش ارزشمندی احترام قائل برات ایشون معلومه قصدش چیه

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .