2777
2789
عنوان

خواستگار🍒🍋سوتی🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 62 پست
امپراطریس روم نبوده هافرمون فرمودن گفتنت منو کشته😂ندیده و نشناخته انقد پیگیری؟ شاید پسرش شبیه شترمر ...

داا یاد دوستم افتادم هنوزم اسم شوهرشو نمی‌دونم هروقت میخواد چیزی ازش بگه میگه آقای فلانی گفتن.... 🤣😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به نظرم کسی که زنگ میزنه خواستگاری میکنه ،یکمم سمج باشه بد نیست😂

خواستگاری سنتیه

شما صرفا یکی از گزینه هایی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قربونت شم اونا به حرف تو گوش دادن علم غیب ندارن بدونن مادرت کی برمیگرده زنگ بزنن منتظر شما هستن که زنگ بزنی میتونی مادرت زنگ بزنه و بگه سلام بفرمایید امر خیر چی و.....

پشیمون نشدن قربونت شم نگران نباش 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

امپراطریس روم نبوده هافرمون فرمودن گفتنت منو کشته😂ندیده و نشناخته انقد پیگیری؟ شاید پسرش شبیه شترمر ...

عزیزم الان بحث مسئله دیگه ایه 

دورادور میشناسمشون و دیدم 

بعدا متوجه شدم مادر اون شخصیه که قبلا همدیگه رو ملاقات کردیم

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

نظر شما محترم بانو جان

🌸

ولی من که نظری ندادم✨🙏

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خب گفتی تماس میگیرناونا ک علم غیب ندارن بدونن شما هول شدی که حتما مناظر تماس از جانب شمان که ی تایمی ...

کلا با مادر صحبت نکردن 

درست نیست یکبار دیگه تماس بگیرن؟

داا یاد دوستم افتادم هنوزم اسم شوهرشو نمی‌دونم هروقت میخواد چیزی ازش بگه میگه آقای فلانی گفتن.... 🤣 ...

وای لعنتی

چیه این کارا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دیگه گفتین مادرتون تماس میگیره منتظرن احتمالا بخاطر همین زنگ نزدن

بله 

ولی بعد فکر کردم درست نیست مادرم تماس بگیره 

اشتباه کردم

یعنی ممکنه فکر کنن ما مایل نیستیم از اون جهت تماس نگرفتیم؟

من چقدر کاربری شما رو دوست دارمهم پروفایلتون هم نظراتتون🥺😍

عزیزمممم

قربونت برم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

صبر کن اگه تماس نگرفتن

بعد مادرت بگیره چیزی از امرخیر بودن ماجرا به روی خودش نیاره

بگه تماس گرفته بودین نبودم کار داشتین و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم