2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 72 پست
بله عزیزم ولی دخترم پدر بزرگش بدون اجازه اون حساب بانکی ام برا دخترم نمیتونم باز کنم

الان دخترت پیش خودته؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر تا 7 سالگی با مادره.از 9 سالگی خودش انتخاب میکنه با کی زندگی کنه.توی این دوسالم بخاطر اینکه بچه ...

پسر تا چند سالگی؟

حکم رشد یعنی چی؟

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
پسر تا دوسالگی

واقعا؟ مطمئنی؟

آخه فکر میکردم جدیدا عوض شده اونم ۷ سال شده

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اره با عموش ازدواج کردم ولی بازم حضانتشو پدر شوهرم بهم نداد انقدر اذیتم کرد اخرش راضی شدم

بازم خدا رو شکر پیش خودته

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
بله خواهرشوهر بيشعورم بوده

وای خدا چه دلی داشته ،من تو بیمارستان بودم برا زایمان یه شب اونجا بودم دق کردم واسه دوتا دیگه که تو خونه بودن که یه شب چطوری سر میکنن.کاش بره سراغشون گناه داره باهاش حرف بزنیدمشکلش چیه

رحم جایگزینی 25سالمه شیراز                              ایدیdarya_bahar