2777
2789

دو ساله رفته بودن هم خودش هم همسرش البته بچه نداشتند و خب هر دو 40 ساله بودند خودش 40 همسرش 45

یه ماشین خارجی داشتند فروخته بودند 2 تومن  و یه مقدار پول پیش خونشون بود در حد 700 تومن میگفت

و یک مقدار هم خورده ریز داشتن هی فروختن

الان برگشته خیلی افسرده و پشیمون نظرشم این بود برای کسی که اینجا میتونه زندگی متوسط رو به خوب داشته باشه همینجا بمونه بهتره برای کسی که خیلی ضعیفه شاید رفتن خوب باشه ...از 5 صبح تا 9 شب کار میکرده و اجاره خونه خیلی گرون البته اینها ونکوور بودند

الان باید همه چیزو از صفر شروع کنه و خیلی افسرده هست با هیچکس حرف نمیزنه حتی زن داییم ما رو امروز ناهار دعوت کرده بود نرفتم گفتم نیاز به تنهایی داره و ..تا خودشو پیدا کنه

میگفت برای کسی که تو 20 سالگی میره و یا دانشجو هست خوبه چون فرصت ساختن داره و با ویزای دانشجویی خوبه بره ..ولی برای خودش تو سن 40 بدترین تصمیم بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت!

از اون‌هایی که یک عمر با شرایط بد و احساس نارضایتی تو کشوری که مهاجرت کردند می‌مونند  از ترس اینکه مبادا  برگردن و سرکوفت بشنوند؛  شجاع‌تر بوده و به موقع جلوی تداوم اشتباه رو گرفته...