2777
2789

نظرات خیلی متفاوته مثلا بعضیا میگن شاهین عالیه بعضیا میگن اشغاله😐

راجب تارا هم همین طوری متفاوت بود بعضیا میگفتن حتی بزور استارت میخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پژو پارس ،۴۰۵،۲۰۶،ساینا

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بی شوخی سمند سورن خوبه و شاهین

ما پراید داشتیم همین دوهفته پیش اینا سمند گرفتبم مدلش ۹۰خرده ای هس پایینه اما توش ک میشینیم واقعا کیف میکنم گاز ک میده ،پروازمیکنه.خدایی خیلی باحاله سمند....

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

ما دوتا ماشین داریم یه پارس مشکی و یه 405 سفید شوهرم جز این دوتا پشت رل هیچ ماشینی نمیشینه

رول

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄