2777
2789
عنوان

زرنگا و باسیاستا بدویید کمک

88 بازدید | 12 پست

خانما امروز جاری من زایمان کرد

بعد این جاری من هم چون برادر زاده مادرشوهرمه خیلی دوستش دارن و عزیز کرده اس. سر هر مناسبت کاری بکنی یا نکنی هم یه حرف از توش درمیارن

من امروز رفتم بیمارستان. گل و شیرینی هم بردم

فردا مادرم براب ناهار مهمونی داره. منم دعوتم باید برم کمک ولی دیدم مادرشوهرم خیلی منظور دار میگفت فردا ظهر جاریت هم مرخص میشه باید ببریمش خونه اش کلی نیاز به کمک داره

منظورش این بود بیا اینجا

به نطرتون برم چیکار کنم؟ برم اونجا مادرم دست تنها میمونه

نرم دعوا میشه. از طرفی هم چرا باید شوهرم و من بریم بشینیم تو خونه ای که خانم تازه زایمان کرده توش میخواد بره حموم و راحت باشه

دیگه من که نباید بیفتم دنبالش برم خونه اش. باید استراحت کنه من حداقل عصر برم

منطقی نیست حرفم؟

چیکار کنم به نظرتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین برو خونه مادرت راحت ول کن مادر شوهرت رو مگه مجبوری گل و شیرینی چه خبره چرا آنقدر خودتون رو زحمت میندازین بعدشم مگه ماد و خواهر نداره

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

از هیکلش ایراد بگیر

🤣🤣🤣🤣

با جاریم درگیری ندارم که

مادرشوهرم خیلی آدم گیریه

بعد میدونم به خاطر کمک و اینا نمیگه

خانواده ی جاریم از فردا قراره بریزن تو خونه ی جاریم به اسم کمک بخورن و ببرن

مادرشوهرمم میگه یعنی شما هم بیاید

منم واقعیتش اصلا از سربار بودن و آویزون بودن خوشم نمیاد

ببین برو خونه مادرت راحت ول کن مادر شوهرت رو مگه مجبوری گل و شیرینی چه خبره چرا آنقدر خودتون رو زحمت ...

دورت بگردم سا سال پیش بعد عروسیش دفعه اول یه کارت هدیه پونصد تومنی بردم مادرشوهرم هنوووووزم تو سر من میزنه که آبرومو بردی. پونصد تومن شد کادو؟

دورت بگردم سا سال پیش بعد عروسیش دفعه اول یه کارت هدیه پونصد تومنی بردم مادرشوهرم هنوووووزم تو سر من ...

ببین از من می‌شنوی خواهر از این قوم تا ر تار دور شو بزار هرچی میخوان بگن اینا قدر نمیدونن آخه 

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن