2777
2789

حدود چهل روزه برادر کوچیکه ی شوهرم که نامزد داشت تصادف کرد و فوت شد. مصیبت سنگینی برای همه مون هست منم خیلی ناراحتم و خودمو شریک غمشون دونستم.. یه ماه هم تو کما بود برادر شوهرم، تو این مدت همسرم خیلی با منو بچه م بداخلاق شده مدام باید با احتیاط حرف بزنم باهاش حتی بگم وسیله خونه خراب شده دعوام میکنه...اوایل به حساب عزادار بودنش گذاشتم و هی مدارا کردم ولی دیگه خسته شدم تا کی باید درکش کنم چرا اون منو درک نمیکنه...منم خیلی ازین اتفاق غمگینم علاوه بر سوگ باید بداخلاقی های شوهرم رو تحمل کنم انگار که مسبب مرگ برادرش من بودم...در حالیکه با خانواده خودش مثل گل و بلبله تا اونا رو میبینه میگه میخنده ولی میاد خونه انگار دشمن خونیش رو میبینه 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

معمولا بداخلاق ها بعد از مرگ عزیز به خاطر ترس از مرگ مهربون میشن ایشون برعکس شده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحتمش کنه باهاش حرف بزن

ممنون، چی بگم ؟ اصلا اهل حرف زدن دردل کردن نیست چندبار بهش گفتم عزیزم درک میکنم بی حوصله ای ولی سر بچه داد نزن بهم چشم غره میره فقط

عزیزم داری میگی فقط ۴۰ روز گذشته شما جوری حرف زدی فکر کردم ۴۰ سال گذشته کمی صبور باش دختر خوب اوکی ش ...

کآش فقط ناراحت و سوگوار بود،  ایشون سر هر چیز بی دلیلی سر منو بچه داد میزنه 😔 گناه ما چیه ...

ممنون، چی بگم ؟ اصلا اهل حرف زدن دردل کردن نیست چندبار بهش گفتم عزیزم درک میکنم بی حوصله ای ولی سر ب ...

عزیزم هر چی باشه داغ دیده شاید جلو پدر مادرش به این دلیل ناراحتیشو رو نمیکنه که اونا رو ناراحت نکنه

به هر حال یه مدت درکش کن خوب میشه انشالله

کآش فقط ناراحت و سوگوار بود، ایشون سر هر چیز بی دلیلی سر منو بچه داد میزنه 😔 گناه ما چیه ...

اگه یه مدت گذشت و بازم به رفتاراش تو خونه ادامه داد جدی بشین باهاش حرف بزن 

عزیزم هر چی باشه داغ دیده شاید جلو پدر مادرش به این دلیل ناراحتیشو رو نمیکنه که اونا رو ناراحت نکنهب ...

اره واقعا داغ سنگینی بود چون شوهرم خیلی به برادرش وابسته بود من خودم هرروز براش قرآن میخونم هر لحظه به یادش بغض دارم اصلا باورم نمیشه 😔 ولی باید بداخلاقی های آقا رو هم تحمل کنم واقعا دیگه نمیکشم

اگه یه مدت گذشت و بازم به رفتاراش تو خونه ادامه داد جدی بشین باهاش حرف بزن

به نظرت چقدر دیگه ممکنه ادامه پیدا کنه؟ من خودم هم چندسال پیش مرگ عزیزم رو تجربه کردم ولی نه بداخلاق شدم نه کسی رو اذیت کردم نه همسرم بهم رسیدگی خاصی میکرد 😔 اصلا هیچ کاری برای بهبود حالم انجام نمیداد ..ولی من همیشه لهش محبت میکنم و جوابی نمیگیرم