2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجب یه تاپیک قشنگ!! من دوسال درگیر تفکیک زباله بودم ولی چندبار دیدم میان همه رو می ندازن داخل یه جایگاه.. ازون به بعد کمتر اهمیت میدم.. ولی به نظرم توو کشور ما امکانات و بستر سازی نشده برای تفکیک زباله..ولی بازم نون خشک و ظرف های پلاستیکی رو سوا می کنم و میدم سه چرخه های بازیافتی

خشکا پلاستیک روشن تر ها پلاستیک مشکیشهرداری وقتی میاد جمع کنه تفکیک می‌کنه میزاره تو دستگاه

مطمئنی؟ میترسم تفکیکم الکی باشه

وگرنه لاک وپلاستیک های بدون رنگ میدم ب بازیافت

از این نمکیا نمیاد سر کوچتون به اونا بفروش یا یه جاهایی هست می‌خرن حتما تو شهرتون هست 

من نون خشک جدا میریزم ، پلاستیک و کاغد و کارتن وسایل رو جدا 

پوست چیپس و پفک تفکیک نمیشه به درد نمیخوره ، پاکت شیر آب بگیر که شیرش بره بعد بنداز تو گونی بقیه کاغذ پاره ها پلاستیک ها رو هم همینطور جمع که شد بفروش حتی تو اینترنت بزنی شابد شهرتون از این مکان ها داشته باشع که زنک بزنی بیاد از دم در تحویل بگیره 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

وقتی سطل زباله های سر کوچه یکی بیشتر نیست، و به محض قرار دادن زباله، زباله گردها همه‌چیز رو در هم می‌کنند؛ چه فایده؟!

کمی جلوتر از خونه‌ی ما تبلیغ اپلیکیشن شهرزاد بود که مانع رونق کار مافیای زباله بشیم و....

نصب کردم، اطلاعات وارد کردم، کلی جنس قابل بازیافت جمع کردم و آخر سر ارور داد که تو منطقه‌ی شما سرویس دهی نیست!

مطمئنی؟ میترسم تفکیکم الکی باشهوگرنه لاک وپلاستیک های بدون رنگ میدم ب بازیافت

وآسه مامور شهرداری نذار اونا میندازن میره اون جاهایی که گفتم می‌خرن بده 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی