2777
2789

دخترِ پسرعموی مامانم با یکی ازدواج کرده نگو پسره از این ناتو ها بوده ولی دختره به هیچکس نمیگفته ، چندین سال بوده که کتک میخورده و دم نمیزده ، یه روز اینا میرن عروسی ، دختره میره تو اتاق لباس عوض کنه خواهرش هم بوده ، خواهرش یهو میبینه رو تن و بدن این دختره آثار کبودی و زخم هست ، بهش میگه چیشده چرا بدنت اینجوری شده اونم میگه هیچی خوردم زمین چیزی نیست ، ولی خواهره میفهمه که کار شوهرشه ، بعد از مراسم میره به باباش میگه بابا تن و بدن آبجی پر از جای کبودی و زخم بود ، باباهه همون دقیقه نصف شب پامیشه میره شهری که دخترش بوده ، میره دامادشو یه دل سیر کتک میزنه جوری زده بوده داشته جون میداده همسایه ها به دادش رسیدن ، 

پسره به گوه خوری افتاده بوده از اون موقع دیگه جرأت نداره هیچی به دختره بگه ، فکرشو بکنید پسره نمیذاشت دختره مانتو بپوشه میگفت چادر باید سر کنی الان دختره کاملا آزاده اصلأ با اون قبلی زمین تا آسمون فرق داره 

حالا بابای خودمو بگم براتون ، ده ساله دارم کتک میخورم چند ماه پیش هم زد انگشتم شکست بابام درکمال خونسردی اول جو گرفتش گفت زنگ بزن به مأمور منم زدم و رفتم پزشکی قانونی و شکایت کردم و مهریمو گذاشتم اجرا بعد از چند روز بابام شوهرمو صدا زد انگار دوتا رفیق دارن باهم حرف میزنن انگار نه انگار من انگشتم شکسته برگشته بهش میگه قدر همدیگرو بدونید برید زندگی کنید همه حسرت زندگی شمارو میخورن ، منم گفتم آره همه حسرت کتک خوردنای منو میخورن خاک بر سر بی غیرتت کنن 

دست از پا درازتر برگشتم خونه ، شوهرم از اون موقع میگه تو اگه تو بهزیستی بزرگ میشدی بهتر از اون خانوادت بود ، میگه اگه یکی این بلا رو سر خواهرم میاورد من زندش نمیذاشتم ولی بابای تو به هیچ جاش نیست 

نیش و کنایه هاشو دارم تحمل میکنم فقط به امید روزی که خبر مرگشو برام بیارن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آهان اینم بگم ، یه بار زنگ زد به بابام گفت بیا دخترتو ببر نمیخوامش ، بابام اومد شوهرم بهش گفت دست دخترتو بگیر سیکتیر بیرون 🙂 من اگه بودم دیگه تو روی همچین آدمی نگاه نمیکردم ولی خانواده من اونو برای شام دعوت میکنن بهش پول قرض میدن خوش و بش میکنن 

مگه نمیگی مهریتو گذاشتی اجرا ؟ خب پدرشو در بیار که فکر نکنه هر کار دلش خواست میتونه بکنه، چطور میگه اگه کسی این بلارو سر خواهرم بیاره زنده نمیذارم، مگه خواهر اون خونش سرخ تره!! حرصم گرفت

مگه نمیگی مهریتو گذاشتی اجرا ؟ خب پدرشو در بیار که فکر نکنه هر کار دلش خواست میتونه بکنه، چطور میگه ...

همه کار کردم عزیزم ، مگه قانون جدید رو نشنیدی؟ رفتم برای اجرای مهریه زد تو سیستم گفت اگه یدونه خونه یا یدونه ماشین داشته باشه توقیف نمیشه ، مال من یدونه پراید زپرتی داره خونه نداره ، بعد بخاطر مهریه هم دیگه زندان نمیرن ، با توجه به حقوقش هم گفتن سالی یه سکه ، شوهرمم قبول کرد گفت باشه میدم ، ولی خب برگشتم دیگه چون هیچکس پشتم نبود 

همه کار کردم عزیزم ، مگه قانون جدید رو نشنیدی؟ رفتم برای اجرای مهریه زد تو سیستم گفت اگه یدونه خونه ...

ناراحت شدن عزیزم، انشاالله که بهترینا برات اتفاق بیافته، درسا زن بد و ناشی زیاد هستن که میخان تلکه کنن بعصی مردا رو, ,ولی مردی که احترام نذاره و به حقوق طبیعی خانومش احترام نذاره واقعا قانون نباید پشتش باشه