2777
2789
عنوان

کنکوریای خسته ناپذیر بیاین💙

160 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان

خسته نباشید

آخرین امتحان هم دادین(تجربی ها)

یروز استراحت کنید و تا خود کنکور تیر باز تلاش کنید

یوقت انرژیا نیوفته😁🌱💚

🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی که دارم به زور میرم جلو

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

مرسی عزیزمیه سوال😬😁دانشجو پزشکی بجز موقع امتحان هاروزی ۲ ساعت درس بخونه کافیه یا بیشتر؟🥲

بیشتر🥲😅

البته ترم ۱ تا ۲ اوکیه

از ۳ ب بالا کم کم مطالعه ات هم باید بره بالا

ولی خب کلاس ما تقریبا میتونم بگم ۶۰ درصد کلا درس نمیخونن یا بعضی درسا میوفتن یا با ۱۰ الی ۱۱ پاس میشن

حوصله ندارن انگار😑😂

🤍

بیشتر🥲😅البته ترم ۱ تا ۲ اوکیهاز ۳ ب بالا کم کم مطالعه ات هم باید بره بالاولی خب کلاس ما تقریبا میت ...

نهههه چجوری بعد دانشگاه ادم ساعت سه خسته کوفته بیاد خونه بیشتر از دو ساعت هم درس بخونه

یه جور میگم انگار الان قبول شدم مثلا😂😂

ولی می ارزه😁💃🏻

🩷
نهههه چجوری بعد دانشگاه ادم ساعت سه خسته کوفته بیاد خونه بیشتر از دو ساعت هم درس بخونهیه جور میگم ان ...

خیلی سخته🥲😂ولی عادت میشه برا آدم

من یادمه ترم اول ۶ صبح پامیشدم میرفتم دانشگاه ۷ عصر میومدم خونه و بیهوش میشدم تا صبح😂

بعدش اوکی شدم بدن عادت میکنه

انشالله میشی💙😁

🤍